VIKTIG INFO: VIKING - BRANN

Slaget om Vestlandet! Her har vi samlet praktisk informasjon til lørdagens kamp mot Brann.

Annonse:

Slaget om Vestlandet!


Planlegg din reise til kamp!

Her kommer den desidert viktigste informasjonen før morgendagens hjemmekamp. Med pågående veiarbeid ved Jåttåvågen, så VIL DET BLI TRAFIKK-KAOS dersom du velger bilen. 

Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna området for å slippe kø før og etter kamp. 

Ta toget til kamp med Go-Ahead

Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. Til lørdag anbefaler vi følgende avganger med tog til kamp:

Stavanger

  • Før kampen kjøres det fra Stavanger ordinære avganger med enkelt togsett kl. 14:54 og 15:54. Dobbelt togsett kl. 16:54, 17:24 og enkeltsett 17:54.
  • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen dobbelt togsett kl. 20:04, 20:22 (enkeltsett) og 21:03. 

Sandnes Sentrum

  • Før kampen kjøres det avganger fra Sandnes Sentrum med enkelt togsett kl. 14:14, 15:14, 16:14 og 17:14.
  • Etter kampen kjøres det avganger fra Jåttåvågen med dobbelt togsett kl 20:02, 20:41 og enkeltsett 21:02. 

Husk at du også enkelt kan sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no

Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute. 

Billetter

Først og fremst håper vi at du har skaffet deg billetter! Sørg også for at du har oversikt over dine billetter før du ankommer stadion.

Billetter kjøper du her!

Viking+ Abonnement fra 2022
Har du beholdt ditt Viking+ abonnement fra forrige sesong, så benytter du samme QR-kode i år som du benyttet i 2022. Dersom du har gjort endringer på ditt Viking+ abonnement, eller bestilt nytt, så er det siste e-post du har mottatt med QR kode fra Ticketco som gjelder. For spørsmål, ta kontakt med [email protected].
 

Tidenes Fanzone+ før kamp!

Vi har med oss fantastiske sponsorer, solid underholdning og rikelig med aktiviteter til årets Fanzone+. Her er det noe for både barn og voksne! Det kommer til å koke utenfor stadion. 

Fanzone åpner allerede kl.15:00 på grusplassen bak stadion.
EVENTET ER GRATIS!

🎶 Viking x Musikkfest Rogaland: Lokale artister, DJ og konferansier Tore Pang på OBOS-scenen

🎙️ Vikingpodden intervjuer gamle Viking-helter fra scenen

⚽️ Møt Viking spillere 

🌭 Gratis pølser, drikke og is fra Coop

👕 Få Viking-trykk på dine gamle klær i teltet til SR-Bank og Sport 1 

🎨 Ansiktsmaling, lykkehjul med premier og fotballdart hos Lyse og Altibox sin stand

🎖️ OBOS stiller med en drøss aktiviteter som blant annet Sub Soccer, Fartstunnell med Fartmåler, BlazePod, Kasteaktiviteter, Fotball-biljard m.m

Og dette er bare NOE av det som skjer! 
Les mer om Fanzone+ her!


Send inn din selfie

Send inn et bilde som viser stemningen på Fanzone+ og på kampdag! Vi velger ut enkelte bilder som blir vist på storskjermen i løpet av kampen. På mandag plukker vi også ut noen hendige vinnere!

Send inn ditt bilde her!

Teltfest og pub

Det er utsolgt til Teltfest utenfor SR-Bank Arena. Teltet åpner kl. 14, men da kun for de som har sikret seg billett. Alle med billett må møte senest kl. 15:00. Fra dette tidspunktet vil vi åpne for at andre kan slippe inn i teltet dersom det er ledige plasser. Det blir da førstemann til mølla.

Får du ikke plass i teltet, så kan du selvsagt ta turen til 1899, puben på stadion! Puben åpner kl. 16:30, så her er det mulig å ta turen for alle som ønsker. Benytt porten nærmest stadionpuben på sørsiden (port 7). 

OBS18-års aldersgrense for telt og puben.
Teltet og puben er kun tilgjengelig for Viking-supportere. 

 

Portene åpner kl. 16:30

Med et nærmere fullsatt SR-Bank Arena anbefaler vi publikum være tidlig ute med å komme seg til stadion. Vår anbefaling – senest kl. 17:00.

Alle bortesupportere (både på felt E og felt D) skal benytte port 3. Mer at bortesupportereffekter kun kan benyttes på felt E og D. 

Oversikt over porter finner du nedenfor.24325D5B-2FD1-4812-99D6-7D5C7588D122.jpg

Annonse fra Eliteserien: