Kopi av Kopi av Kopi av Alt.2 Insta (Presentasjon (169)) (1)

TIDENES FANZONE+ FØR BRANN-KAMPEN!

Vi har med oss fantastiske sponsorer, solid underholdning og rikelig med aktiviteter til årets Fanzone+. Her er det noe for både barn og voksne! Det kommer til å koke utenfor stadion.

Annonse:

Slaget om Vestlandet nærmer seg. Til denne kampen kjører vi det opp med Fanzone+ på grusplassen bak stadion.

Allerede tre timer før avspark inviterer vi til full fest i Fanzone med en drøss av aktiviteter for både store og små. 

Fanzone+ finner du på grusplassen/festplassen bak stadion.
Åpner kl. 15:00. 

Hva skjer fra scenen på årets Fanzone+ før kamp?


Fra scenen er vi så heldige å ha med oss både Vikingpodden og artister fra årets Musikkfest Rogaland. Det blir intervjuer, musikk og god stemning på OBOS-scenen helt frem til kampstart!

Artist, Viking-venn og Musikksjef for Musikkfest Rogaland - Tore Pang stiller som konferansier og har med seg både DJ og flere lokale artister fra Stavanger til OBOS-scenen! Vi gleder oss til mini-festival.

Flere av våre Viking-venner er klare for å innta OBOS-scenen! Vikingpodden kjører livepod fra scenen og har med seg både gamle og nye Viking-helter. 

Hvilke aktiviteter er det på årets Fanzone+?


Coop stiller med 2000 pølser og juice til besøkende. Det skal grilles som bare det! Her er det førstemann til mølla, så møt opp i Coop-teltet for gratis mat og drikke. Det er også gratis Coop Krone is til de 1000 første besøkende. 

Lyse og Altibox har klargjort sine populære fotballdarter og i teltet deres finner du lykkehjul med spennende premier. Dette er også teltet du bør besøke for ansiktsmaling! Gjør deg klar til kamp i Viking sine farger.

Hos SR-Bank sin stand kan du fornye dine treningsklær! Her stiller Sport 1 med trykkeri hvor du kan få Viking-logo og annet trykk på dine gamle (eller nye) klær.

OBOS er klare med en rekke spennende aktiviteter for barn og unge, som blant annet: Sub Soccer, Fartstunnell med fartsmåler, BlazePod, Kasteaktiviet, Fotball-biljard mm. Her kan du virkelig utfordre venner eller familie til konkurranser! I tillegg har de også quiz og lykkehjul med spennende premier.

I tillegg til dette er flere lokale og nasjonale sponsorer som er klare for å stille på årets Fanzone +

Følgende aktører stiller også med aktiviteter og stands:

  • Fisherman´s Friend
  • Diadora
  • TV 2
  • Select
  • Strawberry
  • Stopp rasismen! med Daniel-prosjektet
Annonse fra Eliteserien: