Paulsen ut med skade da rekruttene tapte

(Vindbjart - Viking 2 2-0) Rekruttlaget greide ikke følge opp den gode seriestarten.

Annonse:

Mandag startet årets sesong for rekruttlaget som spiller i 3. divisjon. Det endte med en fin 4-0-seier over Vidar, etter at Tommy Høiland leverte både scoring og målgivende.

Høiland var ikke med til Vennesla på lørdag, hvor Viking 2 dro for å møte et Vindbjart-lag som slo Madla 4-3 i 1. serierunde.

Kristoffer Forgaard Paulsen måtte ut allerede etter 22 minutter da han fikk en smell i hodet etter et hjørnespark til hjemmelaget. Paulsen ble erstattet av Anders Molund.

Ti minutter senere stanget Jakob Ertzeid Toft Vindbjart i ledelsen etter et hjørnespark. 1-0 ble også pauseresultatet.

Helt på tampen av 2. omgang punkterte vertene kampen etter en fin kontring. Innbytter Anders Rasmussen Bjørge befant seg plutselig helt alene med Viking-målvakt Magnus Rugland Ree og lobbet ballen frekt over ham og i nettet til 2-0.

Viking 2 ligger nå på 4. plass med tre poeng etter to spilte kamper.

Neste kamp er førstkommende lørdag. Da kommer rekruttlaget til Start på besøk til SR-Bank Arena. Avspark klokken 16.00.