Nå lanseres arbeidsløftet

Vi vil gi alle mulighet til å oppleve arbeidslivets gleder. Allservice og Viking Fotball skal nå hjelpe bedrifter til å se verdien av å være inkluderende.


– Vi er stolte av å kunne samarbeide med Allservice om dette prosjektet. Vi håper og tror at bedrifter fra vårt samarbeidsnettverk og bedrifter i regionen generelt sett skal benytte seg av tilbudet. Arbeidslivet skal være for alle og arbeidsinkludering i organiserte former er en vinn-vinn situasjon, sier Kjartan Salvesen, markedssjef i Viking Fotball.

Arbeidsløftet fra Allservice har som visjon å skape den beste løsningen på arbeidsinkludering. Målsetninger er å opprette et næringslivnettverk som bidrar til å løse en av Norges største bærekraftsutfordringer. Viking Fotball ønsker å være en del av dette og fasilitere muligheten for våre samarbeidspartnere og andre bedrifter å komme i kontakt med Allservice og Arbeidsløftet.

– Vi gleder oss til et tettere samarbeid med næringslivet gjennom Viking Fotballs nettverket, sier daglig leder i Allservice AS, Ståle Johan Knutsen. 

Ønsker din bedrift også å starte med arbeidsinkludering. Ta kontakt med Allservice i skjemaet her

Eller ta kontakt direkte.
 
Lisbeth Berntsen, markedssjef Allservice
[email protected]
922 77 575 

Ståle Johan Knutsen, daglig leder Allservice
[email protected]
982 38 827 
 

Her kan du lese mer om arbeidsløftet

 

Annonse fra Eliteserien: