Arbeidsløftet

Arbeidsløftet fra Allservice har som visjon å skape den beste løsningen på arbeidsinkludering. Målsetninger er å opprette et næringslivnettverk som bidrar til å løse en av Norges største bærekraftsutfordringer. Viking Fotball ønsker å være en del av dette og fasilitere muligheten for våre samarbeidspartnere og andre bedrifter å komme i kontakt med Allservice og Arbeidsløftet. Ønsker din bedrift også å starte med arbeidsinkludering. Ta kontakt med Allservice under.

Annonse:

Sammen med Allservice finner dere gode løsninger på hvordan arbeidsinkludering kan bli en vinn-vinn-situasjon for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Samarbeid er nøkkelen og vi inviterer næringslivet til å være med på det «inkluderende» skiftet – Arbeidsløftet. 

Inkluderingspartner

Nøkkelen ligger i relasjon, trygghet og tillit. Bedrifter som samarbeider med Allservice kaller vi inkluderingspartnere. For å kvalitetssikre Arbeidsløftet vil Allservice være tilstede og jobbe tett med inkluderingspartnere.

Da kan man finne bedriftens behov og bli kjent med arbeidsmiljøet og arbeidsoppgaver. På den måten er det mulig å finn rett person og legge til rette for at inkluderingspartnerne kan hjelpe mennesker til å komme inn i lønnet arbeid.

Har du behov for rekruttering?

 

Ved spørsmål ta kontakt med Allservice

Kundeansvarlig: Silje Aukland, telefon: 452 50 343, mail: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: