Viktig info 16.mai: Viking - Odd

Fotballens festdag - 16.mai! Her har vi samlet praktisk informasjon til tirsdagens kamp mot Odd.

Annonse:

Velkommen til fotballens festdag!
 

PLANLEGG DIN REISE TIL KAMP!

Her kommer den desidert viktigste informasjonen før morgendagens hjemmekamp. Med pågående veiarbeid ved Jåttåvågen, så VIL DET BLI TRAFIKK-KAOS dersom du velger bilen. 

Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna området for å slippe kø før og etter kamp. 

Viktig info: Parkeringen ved SuperWash kan IKKE benyttes videre i sesongen

Ta toget til kamp med vår samarbeidspartner Go-Ahead

Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. Til tirsdag anbefaler vi følgende avganger med tog til lørdagens kamp:

Stavanger

 • Før kampen kjøres det fra Stavanger ordinære avganger med enkelt togsett kl. 16:24, 16:39, 16:54, 17:09, 17:24 og 17:39 (dobbelt togsett).
 • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen ordinære avganger med enkelt togsett kl. 19:52, 20:07 (dobbelt togsett), 20:22, 20:37 og 20:52. 

Sandnes Sentrum

 • Før kampen kjøres det ordinære avganger fra Sandnes Sentrum med enkelt togsett kl. 16:29, 16:44, 16:59, 17:14 (dobbelt togsett), 17:29 og 17:44.
 • Etter kampen kjøres det ordinære avganger fra Jåttåvågen kl 20:02 (dobbelt togsett), kl 20:32 og 21:02 med enkelt togsett.

Husk at du også enkelt kan sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no

Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute. 

Billetter

Først og fremst håper vi at du har skaffet deg billetter! Sørg også for at du har oversikt over dine billetter før du ankommer stadion.

Det er utsolgt for billetter til denne kampen, så det er dessverre ikke mulighet for å skaffe seg billetter nå. 

Viking+ Abonnement fra 2022
Har du beholdt ditt Viking+ abonnement fra forrige sesong, så benytter du samme QR-kode i år som du benyttet i 2022. Dersom du har gjort endringer på ditt Viking+ abonnement, eller bestilt nytt, så er det siste e-post du har mottatt med QR kode fra Ticketco som gjelder. For spørsmål, ta kontakt med [email protected].

Portene åpner kl. 16:30

Med et nærmere fullsatt SR-Bank Arena anbefaler vi publikum være tidlig ute med å komme seg til stadion. Vår anbefaling – senest kl. 17:00.

For å unngå kø ved de mest travle portene anbefaler vi følgende:

 • Felt E borte - benytt port 3
 • Felt E hjemme - benytt port 4 og gå på toppen av tribunen bort til feltet. Ingen hjemmesupportere vil slippe inn i borteporten. 
 • Felt F, G - benytt port 4
 • Felt H, I - benytt port 5
 • Felt J, K, L - benytt port 6 og 7
 • Felt M, N - benytt port 7 
 • Felt O, P - benytt port 8-10
 • Felt A, B, C - benytt port 1-2
 • Ståplasser - benytt port 4-10
 • Russen på felt Q - benytt port 8-10
 • Russen på felt D - benytt port 2

NB: Port 4 og 5 er veldig nærme hverandre. Vær sikker på at du stiller deg i riktig kø, ikke bare still deg i den første køen du møter. 

Oversikt over porter finner du nedenfor.

24325D5B-2FD1-4812-99D6-7D5C7588D122.jpg

Hva skjer før kamp?


Teltfest og pub

Det er utsolgt til 16.mai teltfesten utenfor SR-Bank Arena. Teltet åpner kl. 14, men da kun for de som har sikret seg billett. Alle med billett må møte senest kl. 15:00. Fra dette tidspunktet vil vi åpne for at andre kan slippe inn i teltet dersom det er ledige plasser. Det blir da førstemann til mølla.

Får du ikke plass i teltet, så kan du selvsagt ta turen til 1899, puben på stadion! Puben åpner kl. 15:30, så her er det mulig å ta turen for alle som ønsker. Benytt porten nærmest stadionpuben på sørsiden (port 7). Her må billett scannes inn før man kan gå videre til puben. Merk at når man her har scannet seg inn kan man ikke gå ut igjen av stadion. 

OBS18-års aldersgrense for telt og puben.


Fanzone på grusplassen

Det er mye gøy å finne på i forkant av kamp! For barn og unge kan vi gledelig meddele at vi til denne kampen har flyttet Fanzone til grusplassen utenfor SR-Bank Arena. Her blir det aktiviteter som fotballbinger, fotballdart og flere spennende aktiviteter i regi av vår samarbeidspartner Frisk Luft.

Vår kjære hovedsponsor Lyse stiller også med ansiktsmaling for barn og unge. 

Fanzone åpner kl.16:30. 

Annonse fra Eliteserien: