DSC00231

Tokten fortsetter mot tradisjonsrik klubb

Tradisjonsrik klubb venter hjemme på SR-Bank Arena lørdag kveld.

Annonse:

Kampbilletter kan du sikre deg gratis her

Lørdag klokken 18 spilles et nytt oppgjør på SR-Bank Arena.

18. serierunde står for tur når Amazon Grimstad kommer på besøk til Stavanger og SR-Bank Arena.

Laget fra Grimstad har hatt en tøff sesong så langt etter nedrykket fra 1. divisjon og er nummer 12 på tabellen. Den tradisjonsrike klubben har en lang historie på kvinnesiden og notert seg for flere sesonger på aller høyeste nivå.

Til tross for en tyngre sesong er det sjeldent enkelt å møte laget, noe vår bortekamp mot dem tidligere i sesongen var et bevis på.

En dramatisk overtidsscoring fra Karen Rygg Ims var forskjellen på lagene og det som gjorde at det endte med 1-0-seier på Sørlandet den gang.

– Jeg håper vi klarer å avgjøre kampen litt før, sier Maria Sørenes og smiler.

– Vi må være kalde i hodet

Høyrebacken er tilbake etter å ha stått over mot Tynset grunnet karantene sist, og ser frem til å ta imot den tradisjonsrike klubben.

– Jeg forventer et lag som er direkte i spillestilen, er fysiske og vil jakte bakrom. Det er viktig at vi er forberedt på det og at vi matcher dem i duellspillet, sier hun.

27-åringen ser for seg at grønntrøyene vil legge seg lavt i banen og tette igjen defensivt.

– Vi må være kalde i hodet og ikke la frustrasjonen ta oss. Vi vet at vi kan og har avgjort kamper ganske sent tidligere etter å ha malt på. Det handler om å gjøre det samme, og kanskje står vi enda bedre rustet nå med de erfaringene vi har, påpeker Sørenes.

Spilte kamp i midtuken

0-1-seieren i Grimstad er for øvrig Amazons eneste tap på hjemmebane denne sesongen, der laget har plukket samtlige av sine 15 poeng i år.

– Vi er på hjemmebane og pleier å få ut gode prestasjoner når vi er her på SR-Bank Arena. Det skal absolutt ikke være gøy å komme hit, understreker Sørenes.

DSC06913.jpg
Slik så det ut etter Karen Rygg Ims sitt overtidsmål i Grimstad. Foto: Alexander Larsen

Amazon Grimstad var onsdag kveld i aksjon mot Tynset på bortebane, der det endte med et knepent 0-1-tap.

Nettopp Tynset var også vår forrige motstander forrige helg, der det lenge var nervepirrende og tett, men hvor det til slutt endte med 4-0-seier etter fire scoringer i løpet av de siste 20 minuttene.

Annonse fra Eliteserien: