170A8999

Velkommen på kamp, alle våre russ!

Fotballens nasjonaldag er her og vi gjør oss klare for å ta imot Odd på hjemmebane til årets 16.mai kamp. Vi ønsker alle russ hjertelig velkommen og har her samlet praktisk informasjon til dere.

Annonse:

Inngang

Portene åpner kl. 16:30 på kampdag. Med et fullsatt SR-Bank Arena anbefaler vi publikum være tidlig ute med å komme seg til stadion. Vår anbefaling – senest kl. 17:00.

Informasjon om deres porter: 

  • Russ med billettkjøp på felt Q benytter inngang 8-10, på siden av togstasjonen.
  • Russ med billettkjøp på felt D benytter inngang 2. 

Det vil være visitering av bagger og jakker ved inngang til arenaen, og det er ikke lov å ha med alkohol på stadion

Generell info

1) Fløyter

Vi ber om at det kun er dommer Kristoffer Hagenes som bruker fløyte under kampen. Han har gått gradene i den norske dommerstigen, og har bedre forutsetninger enn russen til å gjøre de riktige avgjørelsene på banen.

Brudd på denne regelen fører til bortvisning fra arenaen.

2) Banestorming

Banestorming kan fort bli en dyr affære, og kan i værstefall føre til utestegning fra SR-Bank Arena i lengre tid.

3) Kasting av gjenstander / russekort

Selv om flere av våre Viking-spillere samlet på russekort tidligere, har nok denne fasinasjonen forsvunnet med årene. Vi ber dere derfor om å IKKE gi dem russekort om de ikke selv ber om det...

4) Parkering for Russbusser

Det er begrenset parkering for russebusser i området, så vi anbefaler kollektivtransport.

Ta turen på stadionpuben!

Stadionpuben "1899" på baksiden av hovedtribunen åpner kl. 16:30 - så her er det bare å komme tidlig til arenaen for å finne godstemningen!

Vi har også fra kl.14:00 teltfest utenfor stadion. Her er det ikke flere ledige forhåndsbilletter igjen. Dersom noen med billett ikke møter til kl. 15:00 vil vi åpne for andre i teltet. 

Planlegg din reise til kamp

Her kommer den desidert viktigste informasjonen før det braker løst. Med pågående veiarbeid ved Jåttåvågen, så VIL DET BLI TRAFIKK-KAOS dersom du velger bilen.

Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna området for å slippe kø før og etter kamp.

Ta toget til kamp med vår samarbeidspartner Go-Ahead

Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. Til tirsdag anbefaler vi følgende avganger med tog:

Stavanger – Jåttåvågen:

  • Før kampen kjøres det fra Stavanger ordinære avganger med enkelt togsett kl. 16:24, 16:39, 16:54, 17:09, 17:24 og 17:39 (dobbelt togsett).
  • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen ordinære avganger med enkelt togsett kl. 19:52, 20:07 (dobbelt togsett), 20:22 og 20:52.

Sandnes sentrum – Jåttåvågen:

  • Før kampen kjøres det ordinære avganger fra Sandnes Sentrum med enkelt togsett kl. 16:29, 16:44, 16:59, 17:14 (dobbelt togsett), 17:29 og 17:44.
  • Etter kampen kjøres det ordinære avganger fra Jåttåvågen kl 20:02 (dobbelt togsett), kl 20:32 og 21:02 med enkelt togsett.

Husk at du også enkelt kan sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no

Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute.

Annonse fra Eliteserien: