Viking - Åsane.  Zlatko Tripic passerer forsvaret.

Tripic herjet i ellevill borteseier

Zaltko Tripic scoret Hat-Trick i 4-5 seieren over Ull/Kisa.

Etter en god hjemmekamp mot Åsane forrige søndag tok Viking turen til Jessheim og Ullensaker Kisa, som ligger på 6. plass på tabellen.

God 1. omgang

Viking fikk en godt start på kampen, da Kristian Thorstvedt blir spilt fri i mellomrom, og med en herlig touch tar han med seg ballen i retning mål og scorer fra 18 meters hold. Viking fortsatte målfesten. Etter bare 26 minutter løper Zlatko Tripic seg fri i feltet og header inn 0-2 for Viking. Tre minutter senere øker Zymer Bytyqi til 0-3 og kampen er i ferd med å punkteres.

Ullensaker Kisa fikk et lite lyspunkt i første omgang når Kristoffer Normann Hansen satt inn 1-3 etter 37 minutt. På tross av Ull/Kisas redusering til 1-3 var ikke Zlatko Tripic ferdig med den første omgangen. Etter det 44. minutttet satt han inn 1-4 til Viking som også ble pauseresultatet.

Unødvendig spennende

Etter at Viking kom ut til andre omgang og brukte ikke lang tid på å øke ledelsen ytterligere. Etter 52 minutter økte Zlatko Tripic til 1-5 og fullførte sitt hattrick.
Etter 1-5-scoringen til Tripic trodde alle at kampen var avgjort, men Ull/Kisa ville det annerledes. Etter 82 minutter nikket Nicolai Solberg inn 2-5 og 1 minutt senere så var samme person alene med Iven Austbø og satte inn 3-5. Etter 3-5-scoringen hadde Ullensaker Kisa tro på poeng og 1 minutt inn i tilleggstiden satt Ole Andreas Nesset inn 4-5 for hjemmelaget.

Alt i alt leverer Viking en bunnsolid bortkamp, og spiller til tider ball i hatt med Ull/Kisa. De siste 8 minuttene er det bare å sette en stor strek over, og rette øynene mot en vikig cupkamp på Jæren allerede på Onsdag - da vi besøker Bryne til 2. runde i cupen kl. 19.00.