Uavgjort i målrikt oppgjør mot Staal

(Staal - Viking 2 3-3) Det ble en innholdsrik kamp på Jørpeland. Se høydepunktene her.

Tommy Høiland scoret to mål og ga Viking 2 en fin ledelse på Jørpeland mandag kveld. Men vertene scoret to ganger på fem minutter før pause og sørget for at lagene gikk i garderoben på 2-2.

I andre omgang pådro Viking 2 seg to røde kort, men greide likevel ta ledelsen da innbytter Ingimar Torbjørnsson Støle satte inn 3-2 noen minutter før slutt. Men ikke lenge etter var Lars Edvard Danielsen frempå for Staal og ordnet 3-3.

Resultatet gjør at Viking 2 nå ligger på 5. plass med syv poeng på fire kamper. Lørdag er det duket for ny kamp. Da kommer Djerv 1919 til SR-Bank Arena. Avspark klokken 16.00. Gratisbilletter finner du her

Høydepunkter Staal - Viking 2 3-3

4. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avd. 3
Mandag 30. august kl. 19.00, Jørpeland stadion
Staal Jørpeland - Viking 2 3-3 (2-2)

Viking: Magnus Rugland Ree – Ole Andreas Leinebø, Sebastian Sørlie Henriksen, Mats Gresvik Lunde, Shayne Pattynama – Erik Dalaker, Johannes Knutsen Vik, Heine Åsen Larsen (K), Ali Memed (Tobias Vik Åsbø fra 86') – Thomas Eiriksson (Ingimar Torbjørnsson Støle fra 71'), Tommy Høiland

Benk: Jeppe Cassim, Anders Molund, Tobias Vik Åsbø, Ingimar Torbjørnsson Støle, Ask Fosse Ekeland

Mål av: 0-1 Tommy Høiland (9'), 0-2 Tommy Høialnd (34'), 1-2 Ørjan Bjørlo (38'), 2-2 Georg Andre Danielsen (43'), 2-3 Ingimar Torbjørnsson Støle (84'), 3-3 Lars Edvard Danielsen (87')

Gule kort: Ørjan Bjørlo, Sigve Kleppa Christensen, Kristoffer Ramsland, Ali Memed
Rødt kort: Johannes Knutsen Vik, Tommy Høiland
Dommer: Einar Lyning, Eiger