TV2 PLAY-TILBUD TIL VIKING+ ABO

Har du Viking+ abonnement på SR-Bank Arena får du 100,– i rabatt på TV2 Play-abonnement.

Annonse:

Vi gleder oss til å se dere alle igjen på SR-Bank Arena når Eliteserien endelig er i gang i april. Men for at du skal kunne følge laget også på bortekampene har vi sammen med TV 2 et spesialtilbud til deg som har Viking+ abonnement. 

Tilbudet er en rabatt på 100,– på TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd resten av sesongen. 

Om du allerede har et aktivt Total-abonnement kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. 

For deg som allerede har kjøpt Viking+ vil du få en egen mail fra Viking ila neste uke med egen unik kode for å ta i bruk tilbudet. 

Alle nye Viking+ abonnenter vil fremover får tilbudet på betalingssiden når kjøpet er fullført, samt i kjøpsbekreftelsen du får tilsendt på e-post. 

Viking+ abonnement får du kjøpt her

For spørsmål om TV 2 Play abonnementet, ta kontakt med TV 2 sin kundeservice. 

Se Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2 Play

Med TV 2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.

 

Annonse fra Eliteserien: