Madla - Viking. André Danielsen.

Trygt videre i Cupen

En flott folkefest på Madla endte med seier etter 2 scoringer av Tommy Høiland.

Annonse:

Første runde i Cupen byr hvert år på en cup-bombe for lagene fra de to øverste divisjonene. Å reise ut i nærområdet for å møte topp motiverte spillere, med en hel bygd i ryggen er kan være utfordrende for noen og en hver.

Viking gjestet i går 3 divisjonslaget Madla i det som utviklet seg til å bli en folkefest i bydelen. Det var over 1000 mennesker innenfor portene, og pølsegrytene måtte nok fylles både 1 og to ganger iløpet av timene kampen varte. Et vell gjennomført arrangement fra start til mål.

Kampen ute på banen ble preget av en tidlig scoring fra Høiland, da han styrte inn et innlegg fra Andre Danielsen etter kun 4 minutter. Den neste fasen av kampen var til tider spill mot et mål, men med et par halvfarlige overgangsmuligheter til hjemmelaget - som forsvarte seg svært godt til tider.

Halvveis i omgang fikk imidlertid Høiland nok en scoring i beltet, da han enkelt styrte inn 0-2 med pannebrasken. Innlegget til Zymer Bytyqi var det internasjonal klasse over.

Like etter scoring måtte dessverre vår innleide midtstopper-kjempe - Leo Skiri Østigård ut med det som viser seg å være en kraftig overtråkk. Ungutten ble liggende å vri seg i store smerter etter å ha landet for kjært etter en hodeduell. Vi håper å se Østigård tilbake på banen snart.

Transportetappe

2. omgang kan i beste fall sees på som en ren transport-etappe for begge lag. Madla skapte noen farligheter på overganger uten at det endte i scoring. Hjemmelaget styrte banespillet tidvis i 2 omgang, men slet med å trenge igjennom Viking forsvaret.

En godt gjennomført cupkamp i en fantastisk ramme på ISS Banen på Madla.