Traore med to mål mot Madla

(Madla - Viking 2 0-3) Spissen fra Guinea laget trøbbel for Madla-forsvaret da rekruttlaget tok sesongens første borteseier. Se høydepunktene her.

Mai Traore scoret kveldens første mål syv minutter før pause. Da hadde begge lag hatt en del sjanser, og Madla hadde blant annet truffet tverrliggeren.

Angriperen som kom fra svensk fotball i august, sendte ballen i mål på volley etter et fint innlegg fra Thomas Eiriksson.

Ti minutter ut i 2. omgang økte kaptein Heine Åsen Larsen til 2-0, da han ventet ut keeper og satte ballen over målvakten fra fem meter.

Viking 2 fortsatte å skape sjanser, men måtte vente til fem minutter før slutt før kveldens tredje mål kom. Etter et lang oppspill, vant Mai Traore en duell utenfor Madlas sekstenmeter. 21-åringen kom seg alene med keeper og avsluttet sikkert i mål.

Seieren tok Viking 2 opp på ti poeng og 4. plass – tre poeng bak Vindbjart som ligger øverst.

På lørdag går turen til Fevik stadion for å møte Express.