Tøff motstander kommer på besøk: – Vi er klare for å ta krigen

Lørdag formiddag er Sogndal motstander i 4. serierunde.

Annonse:

Lørdag klokken 12 sparkes den fjerde serierunden i gang når nok en hjemmekamp venter.

Sogndal kommer på besøk til SR-Bank Arena og står med med fem poeng etter tre kamper, som gjør at de befinner seg på 5. plass.

Du sikrer deg gratisbilletter til kampen her!

– Vi gleder oss veldig mye og er selvfølgelig klare for en ny hjemmekamp mot Sogndal. Det blir igjen kjekt å møte et lag vi ikke har spilt mot før, men vi er klare for å ta den krigen, sier kaptein Nora Heggheim.

– Vi er utrolig takknemlige for alle som kommer og støtter oss, og håper på å se enda flere på tribunen lørdag. Har du ikke planer lørdag formiddag: Kom på kamp!

DSC08678.jpg
– Kom på kamp, oppfordrer kaptein Nora Heggheim. Foto: Alexander Larsen

Garantert underholdning

Hun får støtte av hovedtrener Magnus Meling.

– Jeg oppfordrer folk til å ta formiddagsturen til SR-Bank Arena. Der vil de se en gjeng som gir alt for laget, og jeg kan garantere en underholdende kamp, sier han. 

Han spår en tøff kamp mot et noe ukjent Sogndal-lag, men gleder seg til å ta fatt på en ny utfordring. 

– Vi har igjen hatt en god treningsuke der vi har jobbet med å forsterke og forbedre ulike spillfaser. Sammen blir vi sterkere for hver dag som går, og det er imponerende å se utviklingen til spillerne, sier Meling.

Møter Toppserie-lag i cupen

Til tross for avansementet i cupen i midtuken, var det likevel skuffelse å spore da Staal Jørpeland valgte å trekke seg fra 1. runde i NM og det ikke ble en cupfest på hjemmebane.

Grunnen var mange skader og at de ikke kunne stille lag, noe som gjorde at vi tok oss videre til neste runde på walkover. Der venter Toppserie-laget Åsane i neste runde.

Ettersom det ikke ble noen kamp mot Staal Jørpeland, er det nå én uke siden forrige kamp mot Molde som endte 2-2. Det samme gjelder for helgens bortelag som ikke var i aksjon i cupen i midtuken.

Sogndal har så langt i sesongen møtt Tynset (2-1), Arendal (1-1) og Avaldsnes 2 (1-1). Det er et ungt lag bestående av flere talentfulle og lokale spillere.

De ble nummer to i sin avdeling forrige sesong - elleve poeng bak Grei som til slutt rykket opp til 1. divisjon.

Annonse fra Eliteserien: