Tøff bortebane står for tur

Med flere hundre bortesupportere med på turen, er håpet å bryte en vond statistikk.

Annonse:

Etter 1-1 hjemme mot Strømsgodset forrige helg, er det en tøff bortebane som venter når Sandefjord er motstander denne helgen lørdag klokken 17.

Fredag ettermiddag gikk turen østover til hvalfangerbyen. 

Med 2-2, 0-3, 2-2 og 1-3 de siste sesongene på naturgresset i Sandefjord, har det på ingen måte vært en drømmearena å komme til.

Ikke siden 2-1-seieren i 2015 har det endt med tre poeng til de mørkeblå.

– Da passer det utmerket med en seier før 16. mai, sier Jensen.

Sandefjord er inne i sin fjerde sesong på rad på øverste nivå for første gang i klubbens historie, og blåtrøyene står med seks poeng etter fem kamper denne sesongen.

– Det blir en tøff bortekamp mot et lag som kun har tapt én kamp så langt i sesongen. Det er et lag som er i god form og gjerne har overrasket de fleste så langt. Men vi er også i bra form og klare for kamp, sier hovedtrener Morten Jensen.

Til oppgjøret er det satt opp to busser med supportere. Totalt er det ventet rundt 250 Viking-supportere på bortefeltet.

– Det betyr utrolig mye og kan gi oss den ekstra fordelen på bortebane som gir oss tre poeng. Det gir spillerne en ekstra glød inn mot kampen, så det er helt fantstisk at så mange tar turen, sier Jensen som håper at det kan være med på å sikre sesongens første borteseier. 

Annonse fra Eliteserien: