Tapte på Midjord

(Brodd - Viking 2 3-2) Tommy Høiland og Simen Kvia-Egeskog scoret hvert sitt mål. Men det var hjemmelaget som stakk av med seieren mandag kveld. Se høydepunktene her.

Annonse:

Hjemmelaget tok ledelsen etter en fin heading tidlig i kampen. Til tross for et par gode muligheter, måtte Viking vente til etter pause med å få ballen i mål. Tommy Høiland utlignet da han stanget inn et hjørnespark.

Etter hvert som mørket senket seg måtte Viking ta på seg oransje vester, da det ble vanskelig å skille Brodds grønne fra Vikings mørkeblå drakter.

Tidligere Viking-junior, Liban Ali Abdi, som har tett på 50 kamper for Viking 2, dro til med en kjempescoring for Brodd tyve minutter før slutt da han klinte ballen i mål fra nærmere 30 meter. Sander Landa Vik økte noen minutter senere, før Simen Kvia-Egeskog reduserte like før slutt.

Viking 2 ligger på 5. plass etter ni spilte kamper. Det er utrolig jevnt i 3. divisjon avdeling 3, og kun tre poeng skiller Staal Jørpeland øverst og Brodd på 9. plass.

Neste kamp for rekruttlaget er borte mot Mandalskameratene førstkommende lørdag.

Se høydepunktene her

Kampfakta

9. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avd. 3
Mandag 4. oktober kl. 18.30, Midjord
Brodd - Viking 2 3-2 (1-0)

Viking: Jeppe Cassim – Ole Andreas Leinebø, Sebastian Sørlie Henriksen (K), Mats Gresvik Lunde, Shayne Pattynama (Anders Molund fra 46') – Erik Dalaker, Ali Memed (Andreas Tveiten fra 85'), Ask Fosse Ekeland – Mai Traore, Tommy Høiland, Simen Kvia-Egeskog

Benk: Peter Hansgaard Vassenden, Anders Molund, Thomas Eiriksson, Adrian Fosse Årthun, Håvard Nyheim, Grytnes, Andreas Tveiten

Mål av: 1-0 Casper Aalen Norseng (7'), 1-1 Tommy Høiland (64'), 2-1 Liban Ali Abdi (70'), 3-1 Sander Landa Vik (76'), 3-2 Simen Kvia-Egeskog (86')

Dommer: Karoline Marie Jensen, Furuflaten Idrettslag
Gule kort: Jose Alejandro Valecillos Marcano (Brodd), Ali Memed, (Brodd) Mai Traore, Simen Kvia-Egeskog