Viking - Aalesund. Udo med innlegg. Foto: Tore Fjermestad

Skuffende tap mot FK Jerv

Til tross for en god sluttspurt, ble det 3-2 tap i Grimstad.

Nå er deFor OBOS-ligaens store formlag, FK Jerv, stod med 3 strake seirer før vi gjestet dem på Levermyr Stadion i går. Med over 350 tilreisende supportere, 27 grader og strålende sol, la alt til rette for fotballfest på Sørlandet.

Svak første omgang

Etter en jevn start på kampen tok hjemmelaget mer og mer over banespillet. Flere ganger kom Ulrik Berglann seg rundt på kanten og skapte trøbbel for våre forsvarsspillere. Det tok imidlertid 23 minutter før hjemmelaget tok ledeslen. Nevnte Berglann fikk stå helt fri inne i boksen og sende Jerv i ledelsen.

Etter 1. omgang kan vi takke en god Iven Austbø for at stilligen kun var 1-0 til hjemmelaget.

Fyrverkeri i minuttene etter pause

Den andre omgangen startet med et smell. Etter 48 min løper nemlig Evigunge Glenn Andersen (38) inn 2-0 etter et frispark, og satt standarden for 10 heseblesende minutter.

For kun 3 minutter senere måker Dagens Viking spiller, Zlatko Tripic, ballen i nettet fra 16 meter. En flott prestasjon av Tripic, som med det målet scoret sitt 6. ligamål.

Glelden kunne imidlertid ikke vært kortere for Viking spillerne. Minuttet senere setter Aram Khalili inn 3-1 for FK Jerv.

God sluttspurt

Etter 58 minutter kom både U, Sale og A. Udo inn for å forsøke å bryte ned et lavtliggende hjemmelag. Etter 10 minutter betalte dobbelbyttet seg, da Udo styrer inn 3-2 etter et strålende forarbeid fra Tripic.

Til tross for et dominerende banespill de siste 15 minuttene ble det ikke mer mål i Grimstad, og vi går på sesongens første bortetap.