Tap i første kamp på SR-Bank Arena

Det ble dessverre tap i første hjemmekamp for året.

Etter en flott åpning av SR – Bank Arena, så var det opp til spillerne å ta over festen. Men det var Mjøndalen som styrte deler av første omgang og Mads Hansen satte inn 0-1 etter 8.minutter. Viking fant dessverre ikke frem til det gode spillet de hadde på Gjemselund og gikk dermed til pause med et resultat på  0-1.

Det ble en noe svak første omgang, men i andre omgang ble det litt bedre spill. Laget fikk noen halve sjanser, og det var til tider ganske jevnt, helt til det 77.minuttet. Da fikk Mjøndalen frispark rett utenfor 16.meteren. Yildren Ibrahimaj tok frisparket og prikket den inn via tverrliggeren og dermed var stillingen 0-2. Etter målet trakk Mjøndalen seg tilbake og dermed tok de også seieren med seg hjem.

Til tross for tap og noe variabelt spill, stilte Viking supporterne opp og de sang for full hals gjennom hele kampen. Ingen skal derfor komme å si at ikke supporterne gjorde så godt de kunne.

Stavanger Aftenblad skrev etter kampen at Viking-treneren dessverre fikk se sitt lag gjøre nesten alt det ikke skulle gjøre, men Bjarne Berntsen sin umiddelbare kommentar til avisen var : «Dette er hverdagen». Nå vil han analysere grundig hva som skjedde før han tar med seg laget og drar til Tromsø for å møte Tromsdalen førstkommende søndag.

- Det handler mye om å ta ut det rette laget, sier Berntsen, og i følge Aftenbladet antyder han at noen av de 11 som startet mot Mjøndalen må regne med å få seg en tur på benken.

Neste hjemmekamp er 22. april kl. 18.00 mot Åsane.

Publisert: 11.04.2018, oppdatert: 13.04.2018
Skrevet av: Johannes Tveitnes