Takker for støtten før årets siste bortekamp

Sesongen nærmer seg slutten, og det er bare to serierunder igjen. Om noen timer er Aalesund motstander på bortebane.

Annonse:

Søndag klokken 17 er det endelig ny Eliteserie-kamp igjen etter en liten landslagspause.

Aalesund er motstander på bortebane, et lag som har slitt tungt denne sesongen og allerede har rykket ned til 1. divisjon.

18 poeng er fasiten på 28 kamper, noe som betyr tabelljumbo og ingen mulighet for å redde plassen to runder før slutt. 

Det er likevel ingen grunn til å ta lett på oppgaven. I hjemmemøtet på SR-Bank Arena holdt tabelljumboen ut lenge, før Zlatko Tripic scoret to ganger og sikret 3-1-seier.

– Gleder oss selvfølgelig og håper å få til en god prestasjon og ikke minst ta med oss tre poeng hjem til Stavanger. At Aalesund ikke har noe å spille for kan ha en betydning i form av at de senker skuldrene og ikke tenker så mye på konsekvenser. Samtidig er det kjekt å ha noe å spille for, og vi er glade for å være på den andre siden og kjempe for noe. Så tror ikke jeg vi bør ha så mye fokus på Aalesund, men på oss selv, sier Markus Solbakken.

– Gir selvtillit

Før landslagspausen ble det også en etterlenget opptur da Sarpsborg 08 ble slått 2-1 på hjemmebane etter en sterk snuoperasjon i 2. omgang. 

Samuel Adegbenro scoret begge målene, og håpet er å ta med seg selvtilliten fra den kampen inn i dette oppgjøret.

– Vi skal ikke legge skjul på at det har vært en litt tung periode, og da hjelper det alltid med tre poeng, det gir selvtillit. Selv om det ikke var en overbevisende kamp eller at vi var på vårt beste, hjelper det veldig på, understreker Solbakken.

Takker supporterne

Han har også en melding til fansen om den imponerende bortestøtten denne sesongen.

– Vi setter enormt pris på alle som tar turen. Det har vært en utrolig støtte i hele år, og vi ønsker å si tusen takk for det! Det er veldig gøy at de kommer gang på gang, det hjelper oss på banen. Det viser at vi står sammen som klubb, og det er vi veldig takknemlige for, skryter midtbanespilleren. 

Annonse fra Eliteserien: