Supporterinfo: Tromsø borte

Flere hundre supportere inntar Tromsø til helgen. Her følger litt praktisk info til alle reisende.

Tirsdag kveld la regjeringen frem nye tiltak og anbefalinger om covid-19. Når det gjelder siste serierunde i Eliteserien, så vil kampene spilles som normalt med tilskuere på tribunen. 

Søndag møter Viking Tromsø på Alfheim i sesongens siste kamp. Etter 3-1-seieren over Odd er Viking sikret medalje, og vil få utdelt bronsen etter oppgjøret mot Tromsø – med mindre Molde taper i Haugesund og Viking vinner med så god margin at man greier å ta inn målforskjellen på 18 mål. Da blir det i så fall sølv!

Her følger litt informasjon til alle som har tenkt seg oppover.

– Viktig å be folk kle seg godt, sier supporterkoordinator John Magne Danielsen, som selsvagt er på plass i Nordens Paris.

Når vi sjekker langtidsvarselet viser det 3-4 minusgrader når kampen spilles. Det e rjo sånn ca. det samme det var i Stavanger under søndagens kamp mot Odd.

Det vil være arrangement både lørdag og søndag. Begge dager på Heidi's Bier Bar (Stortorget 4). Her blir det Viking-priser på alt i baren.

Lørdag kveld blir det Viking-fest. Dørene til Heidi's åpner for Viking-supportere kl 17:00, og utover kvelden spiller fansens egen trubadur, Ronny Duås.

Kl 20:00 åpnes Heidi's for andre gjester, men for de som vil bli igjen videre, som håpet er at alle ønsker, så har dere bordene utover kvelden så lenge dere ikke forlater dem.

Alle Viking-supportere har fri inngang til Heidi's hele kvelden. Men det anbefales å komme så tidlig som mulig mtp bord. Gå i VIP-kø og fremvis arrangementet vårt på mobilen.

Søndag åpner Heidi's for supporterne kl 12:00. Her kan man lade opp til kamp. Folk bes om å være på plass på Alfheim 30 min før kampstart for å kjøre på under oppvarming.

Etter kampen vil Heidi's igjen åpne kl 19:30, og det vil bli avslutningsfest for sesongen. Her dukker nok også spillerne og trenerne opp.

Det vil for øvrig være enkelt å bestille mat til bordet gjennom hele helgen, via Foodora.

Supporterkoordinator John Magne Danielsen vil være tilgjengelig for spørsmål.

Mob: +47 48 34 65 12
E-post: [email protected]

I tillegg er Tommy Nærland, arrangementsansvarlig, tilgjengelig om det skulle være noe.

Mob: +47 98 80 29 75

Info fra Tromsøs supporterkoordinator, Morten Killingberg:

 

Velkommen til Alfheim Stadion!

Alfheim Stadion ligger cirka 10-15 minutters gange fra Tromsø Sentrum. Stadion har en kapasitet på 6500 tilskuere. Ved avgang fra Heidis Bar, kan dere følge Storgata mot sør, før dere tar til høyre opp og følger Fr. Langnes Gate. Deretter følger dere Kirkegårdsveien opp mot Alfheim. Det skal være relativt enkelt å finne fram, da det kun er en naturlig vei opp mot Alfheim.

Det er også mulig å ta buss til Alfheim. Rute: 40. Busstoppet ligger i Sjøgata S4 (Ved Nordnorsk Kunstmuseum på kartet)

På Stadion benytter bortesupportere inngang Sør. Ved ankomst Stadion er det bare å følge den røde streken på bildet. En del av hjemme-supporterne benytter samme inngang (grunnen til det er at det ene langsida på Alfheim med en kapasitet på 3750, har kun to innganger, i nord og i sør). Dette har gått helt fint i alle år, og blir nok å gå fint denne gangen og.

Alfheim oversikt.png

Bortetribunen på Alfheim Stadion har en kapasitet på ca. 600-700 plasser. Bortefeltet er plassert lengst sør på Tribune Vest (Felt H). Nå kan det hende at Viking-fansen blir plassert på Nordlystribunen (Tribune sør), men samme inngang (Inngang 6) benyttes uansett. Ved bortetribunen er det kiosk og toaletter i umiddelbar nærhet.

Alfheim kart.png

 

Annonse fra Eliteserien: