Strafferedning sikret sterkt bortepoeng i Trondheim

Vi levde farlig - så dukket det en matchvinner opp i bakre rekker som sørget for et meget sterkt bortepoeng i Trondheim.

Annonse:

Foto: Arkivbilde.

TILLER - VIKING 0-0

Det var ingen tvil om at det var en tøff motstander som sto for tur da Tiller sto på motsatt banehalvdel lørdag.

Laget fra Trondheim tapte ikke én eneste seriekamp forrige sesong og vant da sin avdeling foran Molde.

Lørdag beviste de nok en gang at de hører til i toppen.

Til tross for en noe tøff start på sesongen, ga blåtrøyene oss svært god matching i en kamp som kunne ha vippet begge veier. Nærmest scoring var faktisk hjemmelaget da Emma Jönsson reddet et straffespark i 2. omgang og hindret Tiller-ledelse.

– Dette var høyt nivå på en andredivisjonskamp. Vi møtte et godt lag som har gode spillere i alle ledd. Tiller har en lang tradisjon på å være gode på kvinnesiden, og det er veldig bra for vår utvikling å spille kamper der vi må være nøye med posisjonering og timing på det vi gjør for å lykkes. Vi viser at vi er et godt fotballag og at vi ønsker å bli enda bedre, oppsummerer hovedtrener Magnus Meling.

Han trekker fram at det var sterkt å holde nullen og ta ett poeng på bortebane mot laget som som nevnt vant sin avdeling i fjor.

– I tillegg er jeg veldig imponert over iveren spillerne har til å utvikle seg. Samtlige spillere som ikke startet mot Tiller, ville spille rekruttkamp i dag (søndag) mot Klepp 2 - til tross for en fem timer lang hjemreise og et fly som landet halvannen time på Sola før kampstart i Stavanger, skryter Meling.

– Det sier litt om gleden disse jentene har av å spille fotball! 

Rekruttlaget vant for øvrig kampen mot Klepp 2-1.

Kampfakta

7. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Min Xiu Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Hanne Sæthre Jakobsen - Karen Rygg Ims, Kajsa Pettersen, Sanne Lekven

Benyttede innbyttere: Vilde Bakke-Andersen, Gina Ødegaard og Mari Indrebø.

Annonse fra Eliteserien: