Sondre Langås er ny Viking-spiller

Ranheim-spiller er klar for klubben.

Annonse:

Sommerens første signering er et faktum. Viking og Ranheim har kommet til enighet om en overgang for Sondre Langås.

Den 22 år gamle midtstopperen besto mandag den medisinske testen på SR-Bank Arena og signerte deretter kontrakten som binder ham til klubben ut 2027-sesongen.

Han er dermed spilleklar fra 1. august når overgangsvinduet åpner i Norge.

– Dette er veldig stort for meg - jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på et nytt steg i karrieren. Jeg føler Viking er en veldig bra match for meg og et veldig riktig valg. At de vil ha meg er ganske stort og kult. Jeg nølte ikke med å komme hit, sier Sondre Langås.

– Sportslig har klubben gjort det veldig bra de siste årene - og jeg tror det vil bli framover også. Jeg har hørt at spillergruppa er veldig fin og at det skal være lett å komme inn i den. Jeg har hørt mye bra om trenerteamet, klubben og ikke minst Felt O. Det ser ikke dumt ut å spille foran de, for å si det mildt, tilføyer han.

DSC03367.jpg
Sondre Langås gleder seg til å spille foran Felt O. Foto: Alexander Larsen

Midtstopperen gleder seg til utfordringene som venter og beskriver seg selv som en rask midtstopper som har gode egenskaper med ball.

– Du har alltid forventninger om å spille, men det er gode stoppere i klubben. Det blir artig å få en hverdag hvor du skikkelig bra matching. Du skal lete lenge i Eliteserien for å finne et lag som har bedre matching på midtstopperplass, påpeker Langås.

DSC03299.jpg
Foto: Alexander Larsen

Sportssjef Erik Nevland er svært fornøyd med at Ranheim-spilleren har bestemt seg for å ikle seg mørkeblått.

Langås har denne sesongen spilt elleve kamper i 1. divisjon.

– Vi er veldig fornøyd med å få denne overgangen i boks. Sondre er en spiller vi har fulgt lenge og vi tror han passer godt inn i vår spillestil. Han har fin fysikk, er hurtig og god med ballen, og har hatt noen gode sesonger i Ranheim. Vi forventer at han tar nivået og at han blir en viktig spiller for oss fremover, sier Nevland.

Velkommen til oss, Sondre!

Annonse fra Eliteserien: