SØNDAG 3.DES: VIKING - ROSENBORG

Det nærmer seg årets siste hjemmekamp på SR-Bank Arena 3.desember. Her har vi samlet praktisk informasjon til søndagens kamp mot Rosenborg.

Annonse:

Billetter til kamp


Vi går mot utsolgt SR-Bank Arena! Dersom du ikke har sikret deg billett, så gjelder det å være kjapp. Billetter kjøper du her!

 

Planlegg din reise til kamp!


Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna området for å slippe kø før og etter kamp.

 

Ta toget til kamp med Go-Ahead


Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. Til kommende kamp anbefaler vi følgende avganger med tog til kamp:

Stavanger

 • Før kampen kjøres det fra Stavanger følgende avganger med enkelt togsett: 15.24, 15.54, 16.24 (dobbelt togsett), 16.54
 • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen følgende avganger: 18.52 (enkelt togsett), 19.22 (dobbelt togsett)

Sandnes Sentrum

 • Før kampen kjøres det fra Sandnes Sentrum følgende avganger med enkelt togsett: 15.14, 15.44, 16.14 (dobbelt togsett) og 16.44
 • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen følgende avganger: 19.02 (dobbelt togsett), 19.32 (enkelt togsett)

Husk at du også enkelt kan sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no


Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute. 

 

Viktig info til deg på Felt O


Til dagens kamp minner vi om at det blir utvidet stående felt, noe som betyr at både Felt O og Felt O jr. er stående felt. Capotårnet er i denne sammenheng flytte til nedre del av feltet.

Felt O har virkelig stått på for å lage en unik ramme rundt dagens kamp. Les gjennom videre informasjon og bli klar til å ta del i deres planlagte markering.

På hver eneste ståplass vil dere finne et A3-ark i papp. Alle på både øvre og nedre felt O skal holde dette arket over hodet ved innmarsj, og det skal holdes oppe helt til capo gir beskjed om at det skal tas ned.

 • Arkene er i ulike farger. Den hvite siden skal være på baksiden. Det betyr at du skal se på den hvite siden når du holder arket opp. Ser du en annen farge, så gjør du det dermed feil. 
 • Arket holdes vannrett. Hjelp gjerne de rundt deg slik at man sikrer at alle har forstått det rett. 

Bruk de siste kaloriene og den siste stemmen du har på feltet! 

 

Portene åpner kl. 16:00


Merk viktig info. ang innslipp:
For gjenstående kamper i sesongen starter innslipp på kampdag 60 minutter før kampstart. Både billettluke og porter åpner dermed 60 min før avspark og ikke lengre 90 min. Vi anbefaler publikum å være tidlig ute med å komme seg til stadion. 

Alle bortesupportere skal benytte port 3. Merk at bortesupportereffekter kun kan benyttes på bortefeltet. 

Oversikt over porter finner du nedenfor.

porter.jpeg

 

  Ta turen på stadionpuben

  Puben heter "1899" og du finner den på sørsiden av arenaen. Her varmes det opp med fotballprat og god stemning før avspark. Åpningstid for puben til dagens kamp er 14:00. Ronny Duås spiller før og etter kamp, så her blir det god stemning!

  Husk at du må scanne inn billetten din før du går i puben og at du da ikke kan forlate arenaen før kamp. Puben stenger kl. 20:45. Det går videre buss til kun kr. 10,- per person fra stadionpuben til Beverly for sesongavslutningsfest.

  ID: 18 års aldersgrense

  Fanzone

  Det er mye gøy å finne på i forkant av kamp! Vi har til hver kamp Fanzone for barn og unge på sørsiden under tribunen. Her har vi ulike aktiviteter for barn og unge. Fanzone bemannes av vår samarbeidspartner Frisk Luft, som skaper god stemning før kamp.

  Fanzone åpner kl.16:00.

  Annonse fra Eliteserien: