SØNDAG 12.NOV: VIKING - SARPSBORG 08

Det nærmer seg hjemmekamp på SR-Bank Arena 12.november. Her har vi samlet praktisk informasjon til søndagens kamp mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Billetter til kamp


Vi går mot nok en fullsatt kamp! Dersom du ikke har sikret deg billett, så gjelder det å være kjapp. Billetter kjøper du her!


Planlegg din reise til kamp!


Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna området for å slippe kø før og etter kamp.

 

Ta toget til kamp med Go-Ahead


Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. Til kommende kamp anbefaler vi følgende avganger med tog til kamp:

Stavanger

  • Før kampen kjøres det fra Stavanger følgende avganger med enkelt togsett: 15.24, 15.54, 16.24 (dobbelt togsett), 16.54 (dobbelt togsett).
  • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen følgende avganger: 18.52 (enkelt togsett), 19.22 (dobbelt togsett). 

Sandnes Sentrum

  • Før kampen kjøres det fra Sandnes Sentrum følgende avganger med enkelt togsett: 15.44, 16.14 (dobbelt togsett), 16.44.
  • Etter kampen kjøres det fra Jåttåvågen følgende avganger: 19.02 (dobbelt togsett), 19.32 (enkelt togsett).

Husk at du også enkelt kan sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no


Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute. 

 

Portene åpner kl. 16:00


Merk viktig info. ang innslipp:
For gjenstående kamper i sesongen starter innslipp på kampdag 60 minutter før kampstart. Både billettluke og porter åpner dermed 60 min før avspark og ikke lengre 90 min. Vi anbefaler publikum å være tidlig ute med å komme seg til stadion. 

Alle bortesupportere skal benytte port 3. Merk at bortesupportereffekter kun kan benyttes på bortefeltet. 

Oversikt over porter finner du nedenfor.

porter.jpeg

Ta turen på stadionpuben

Puben heter "1899" og du finner den på sørsiden av arenaen. Her varmes det opp med fotballprat og god stemning før avspark. 

Åpniningstid for puben på neste kamp er allerede kl. 15:00. Husk at du må scanne inn billetten din før du går i puben og at du da ikke kan forlate arenaen før kamp. Puben holder åpent til kl. 20:00. 

ID: 18 års aldersgrense

Fanzone 

Det er mye gøy å finne på i forkant av kamp! Vi har til hver kamp Fanzone for barn og unge på sørsiden under tribunen. Her har vi ulike aktiviteter for barn og unge. Fanzone bemannes av vår samarbeidspartner Frisk Luft, som skaper god stemning før kamp. 

Fanzone åpner kl.16:00. 

Annonse fra Eliteserien: