Slutter i Viking

– Jeg er utrolig takknemlig for alle disse årene.

Annonse:

Hun har gjort en strålende jobb de siste årene for alle oss i Viking, og har hatt mangfoldige roller og oppgaver gjennom tiden i klubben. 

Men nå er tiden i Viking over for denne gang. Hun har sin siste arbeidsdag 11. juli.

Vår fantastiske kollega Siw Tårnes slutter etter fem år i klubben, hvor hun blant annet har jobbet med økonomi, HR, kamparrangement, bedrifts- og privatmarked.

– Det eneste jeg vel ikke har gjort er å være trener og spiller i denne klubben, sier hun og fortsetter: 

– Jeg er utrolig takknemlig for alle disse årene i Viking, og jeg har storkost meg med å gå på jobb. Å få jobbe så tett med toppfotballen og ta del i Viking sin utvikling har vært ekstremt givende. Jeg kommer definitivt til å ta med meg mange gode minner, og kommer for alltid til å være mørkeblå.

Nå venter nye arbeidsoppgaver i Sparebankstiftelsen SR-Bank, som konsulent via Succeedo.

Daglig leder Eirik Bjørnø ønsker å sende en stor takk for tiden og alle bidrag.

– Jeg vil på vegne av alle ansatte, spillere, styrer, aksjonærer og resten av Viking-familien takke Siw for helt enestående innsats de siste fem årene. Hun har bidratt langt over det man kan forvente, og har vært en ressurs som vil bli savnet på SR-Bank Arena, sier han.

– Hun fikk vel ilddåpen med å bli kastet rett inn i cupfinaleforberedelser. Hun har gjort en enestående innsats med alle formaliteter i forbindelse med Europacup-spill i to omganger, og ikke minst hadde vi aldri klart å følge alle covidprotokollende uten hennes nøyaktiget, tilføyer Bjørnø.

Vi i Viking ønsker å takke deg for all innsats. Masse lykke til videre i ny jobb!

Annonse fra Eliteserien: