Slik fordeles 200 billetter

Annonse:

Fredag kveld kom nyheten om at Norges Fotballforbund tillater 200 tilskuere på hver av kampene i første serierunde av Eliteserien. Endringene i kampprotokollen åpner dermed for at Viking Fotball kan invitere 200 sesongkortholdere på tirsdagens serieåpning mot Bodø / Glimt.

- Først og fremst er vi utrolig glad for at vi få slippe inn tilskuere på vår første hjemmekamp her på SR-Bank Arena. Vi håpet lenge at vi skulle få tilgang til flere billetter, men nå må vi gjøre det beste ut av situasjonen og forsøke å være så rettferdige som vi kan, sier markedssjef Kjartan Salvesen. 

Viking Fotball har valgt å dele de 200 billettene i to like store deler. En halvdel går til partnere, mens den andre halvdelen tilfaller sesongkortholdere i privatmarkedet. 

Vi trekker i løpet av mandagen

De 100 sesongkortholderne i privatmarkedet som vil få tilbud om å se Viking - Bodø / Glimt på SR-Bank Arena blir trukket ut mandag formiddag og siden kontaktet på e-post / SMS. Her vil det være et påmeldingskjema hvor man aksepterer billetten iht smittevernregler.

Trekningen vil være randomisert for at den skal bli mest mulig rettferdig.

Ingen av sesongkortholderne som trekkes ut kan regne med å få sin faste plass på stadion. På grunn av smittevernsregler vil antall områder med tilskuere på stadion være begrenset. Man vil få tildelt et felt og også i den sammenheng få vite i forkant ved hvilken inngang man skal møte på kampdag. 

Våre vakter vil registere deg ved ankomst. 

- Ingen er viktigere enn andre i Viking. Vi er en stor familie, så derfor var det en utrolig vanskelig å sette disse reglene, men vi føler vi fanger opp alle nå. Så håper vi at alle som får tilbud om billett bruker denne. Sammen løser vi dette på best mulig måte, sier Salvesen.

Sesongkortholdere som trekkes ut til denne kampen vil ikke være med i fremtidige trekninger inntil alle sesongkortholdere har blitt trukket ut til kamp på stadion - dersom nåværende situasjon vedvarer.

De som har bedt om refusjon av sesongkortet vil ikke være inkludert i trekningen.

Dersom en med barnebillett som ikke er i stand til å gå på kamp alene blir trukket ut blant de heldige denne gang, ber vi en foresatt om å ta kontakt med oss på [email protected] så finner vi en ordning.

Vi evaluerer gjennomføringen etter første kamp.

Annonse fra Eliteserien: