Signerer ut 2025: – Stort å spile for klubben

Fra sin venstrebackposisjon har hun denne sesongen prestert på et jevnt høyt nivå. Nå har Sara Sekse Johannesen signert en kontrakt med klubben ut 2025-sesongen.

Annonse:

– Det er en anerkjennelse og tillitserklæring fra klubben. Det kjennes veldig, veldig bra, og jeg setter veldig stor pris på det. Det er deilig å vite at det er her jeg skal være de neste årene. Det føles veldig riktig, sier Sara Sekse Johannesen. 

Hun har signert en kontrakt med klubben ut 2025 etter å ha levert en god sesong og bidratt sterkt til det historiske opprykket til 1. divisjon.

I tillegg ble hun belønnet med sin landslagsdebut i høst, da hun ble tatt ut på J18-landslaget og attpåtil scoret få sekunder ut i debuten.

– Det har vært et drømmeår hvor det aller meste har klaffet for meg selv og laget. Det er blitt jobbet godt i Viking over flere år, og jeg tror at det vi har fått til i år er et produkt av jobben som er blitt gjort tidligere. Så tror jeg vi har veldig gode forutsetninger for å få til enda større ting i fremtiden. Vi har et uttalt mål om å nå Toppserien og nærme oss toppen av norsk fotball. Det har jeg stor tro på at vi kan få til, sier hun. 

DSC06483.jpg
Foto: Alexander Larsen

Venstrebacken kom til klubben før 2021-sesongen, og ble forrige sesong tatt opp i A-stallen etter å ha vært innom rekruttlaget.

I en tidligere sak har hun også vært tydelig på hva Viking har betydd for henne og hennes karriere.

– Jeg har vært veldig tydelig på at mye med mine ambisjoner innenfor fotballen handler om Viking. Det betyr veldig mye for meg å være her. Viking har veldig mye med valget mitt å drive med fotball med. Det er stort å spille for klubben man har vokst opp og heiet på. 

Annonse fra Eliteserien: