Seier mot KIL

Det ble seier i vår første OBOS-liga kamp for sesongen.

Etter en godt gjennomført bortekamp ble det seier på Gjemselund ble i serieåpningen. Velfortjent om man ser på de 90 minuttene under ett.

Det startet allerede etter 6 minutter da Tommy Høiland åpne årets scoringskonto med å bredside ballen i mål fra en halvmeter. Julian Ryerson vant en duell på midten, Jordan Hallam satt Zymer Bytyqi opp i flott innleggs posisjon hvor han fant Høiland på blank kasse. En flott scoring.

Etter Vikings scoring tok Kongsvinger mer over, og kom til flere skudd muligheter fra distanse. Hele 3 ganger måtte Iven Austbø ut i full strekk for å sikre Viking ledelsen til pause.

Etter hvilen tok Viking kommandoen umiddelbart og scoret på omgangens første sjanse. Ryerson headet en corner fra Hallam tilbake inn i feltet, hvor kaptein Vevatne dukket opp og stanget inn 0-2.

De siste 20 minuttene tok Viking lite sjanser fremover og trygget inn 0-2 seieren uten at Kongsvinger skapte de helt store sjansene.

2 minutter før slutt er både Rasmus Martinsen og Zlatko Tripic kun cm fra å øke ledelsen, men Kongsvingers keeper redder flott forsøket fra Tripic og avslutningen på returen fra Martinsen.

Flott minnesmarkering

Før kampen ble den avdøde Kongsvinger-spilleren Adrian Lillebekk Ovlien minnet med både sang, et minutts stillhet og applaus fra det fjerde til femte spilleminutt. En veldig flott og mektig markering av en tragisk hendelse. Ovlien døde etter en akutt infeksjon, bare 20 år gammel. Våre supportere viste at fotballen betyr lite i slike situasjoner, og at fotballfamilien står samlet bak Ovliens familie og venner.