Seier i Rogalandsderbyet - holdt nullen for 14. gang denne sesongen

En tøff kamp, men oppgjøret mot Haugesund på SR-Bank Arena endte likevel med tre poeng.

Annonse:

Lørdag ettermiddag var det Rogalandsderby i Stavanger da FK Haugesund gjestet SR-Bank Arena.

Gjestene hadde bare sluppet inn ett mål på sine siste fire kamper før oppgjøret, og viste årsaken til nettopp det, da våre mørkeblå jaktet seier på hjemmebane.

I det som ble en fysisk og tøff kamp, var det Karen Rygg Ims sin scoring bare sekunder før pause som til slutt ble avgjørende. Høyrekanten sørget for 1-0 fra kloss hold etter forarbeid av Sanne Lekven.

I 2. omgang fortsatte det spillemessige overtaket, men uten at det resulterte i så altfor mange sjanser. Samtidig var det få farligheter Haugesund skapte, og for 14. gang denne sesongen holdt våre mørkeblå nullen.

– Det er alltid deilig å slå FKH, spesielt i en krigekamp som dette. Vi klarte ikke helt å utnytte de mulighetene vi hadde, men dro likevel i land seieren og holdt nullen. Vi sto imot og klarte å krige oss til tre poeng, oppsummerer kantspiller Gina Ødegaard.

DSC09452.jpg
Her har Karen Rygg Ims akkurat sørget for 1-0 og den avgjørende scoringen. Foto: Alexander Larsen

Hun er fornøyd med at laget tok tre poeng, til tross for at prestasjonen kanskje ikke var helt på topp.

– Det gir selvtillit til hele laget å se at vi selv på dårlige dager, der det gjerne butter litt imot, så klarer vi likevel å stå imot og ta tre poeng, understreker 21-åringen.

PS: Vår neste kamp er førstkommende lørdag mot Sogndal. Den kampen sendes på TV 2/MyGame. Deretter venter Bryne på bortebane.

Kampfakta

Viking - Haugesund 1-0 (1-0)

SR-Bank Arena, 277 tilskuere

22. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Mål: 1-0 Karen Rygg Ims (45)

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Min Xiu Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sigrid Solli Aase - Ida Holm Neset, Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven

Benyttede innbyttere: Iben Robertsen, Kajsa Pettersen, Gina Ødegaard, Sara Sekse Johannesen og Oda Stornes Stålesen.

Annonse fra Eliteserien: