Sebulonsen på landslaget

Sammen med Henrik Heggheim er Sebastian Sebulonsen tatt ut i U21-landslagstroppen. I tillegg er Harald Nilsen Tangen tatt ut i G19-troppen.

Annonse:

Foto: NTB

Tirsdag offentliggjorde Leif Gunnar Smerud den norske U21-landslagstroppen til EM-kvalifiseringskampene mot Østerrike (3.9) og Estland (7.9). Der fant vi navnene til Sebastian Sebulonsen og Henrik Heggheim.

Heggheim har startet 16 av 16 seriekamper for Viking denne sesongen og begge NM-kampene. Sebulonsen startet sesongen på utlån hos Mjøndalen, hvor han leverte godt. Etter at han kom tilbake til Stavanger har han startet ni seriekamper og begge NM-kampene.

Begge kan få sine debuter med flagget på brystet, selv om Heggheim riktignok har vært på samling tidligere.

– Det er veldig stas å bli tatt ut. Det er ekstra gøy når det er kvalifiseringskamper. Jeg har aldri spilt noen form for landskamper tidligere. Jeg har faktisk ikke vært på et kretslag heller. Dette gir en ekstra boost, sier Sebastian Sebulonsen til Aftenbladet.

Se hele troppen her.

I tillegg til Heggheim og Sebulonsen, er Harald Nilsen Tangen tatt ut i troppen til G19-landslaget skal spille to privatkamper mot Frankrike i september (3.9 og 6.9). Nilsen Tangen har startet ti seriekamper og to NM-kamper denne sesongen, og har massevis av erfaring fra aldersbestemte landslag.

Se hele troppen her.

Annonse fra Eliteserien: