Se målene som senket Brann

Sebastian Sebulonsen og Kevin Kabran sørget for 2-0-seier i Bergen torsdag kveld. Se høydepunktene fra vannpolokampen her.

Det ble en våt batalje på en så regntung bane at man nok aldri burde ha gjennomført kampen. Sebastian Sebulonsen utnyttet en keepertabbe og satte inn 1-0 i det 20. minutt. I 2. omgang doblet innbytter Kevin Kabran ledelsen og sørget for vill jubel blant de mer enn 500 Viking-supporterne på bortefeltet.

Fantastiks stemning på bortefeltet i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB

Viking krøp forbi Rosenborg og opp på 3. plass og er nå kun tre poeng bak serietoer Molde etter seieren over Brann.

Nå gjenstår kun seks kamper av årets sesongen. Allerede på søndag venter neste kamp. Da kommer formsterke Sarpsborg 08 til byen, og Viking trenger all den støtte laget kan få fra hjemmepublikummet.

Billetter til søndagens kamp – og de andre resterende hjemmekampene – finner du her.