Se høydepunktene fra fotballfesten

Gjenåpningsfest med fulle tribuner. Flomlys. Drama. 70 minutter med ti mann. To mål av Veton Berisha. Det ble litt av en fotballkamp da Viking slo Sandefjord og klatret til 5. plass på tabellen.

– Etter å ha spilt med én mann mindre nesten hele kampen, viser vi virkelig moralen i dette Viking-laget. Helt fantastisk, sa en smørblid Morten Jensen til Eurosport etter 2-1-seieren foran 14 000 tilskuere.

Og han hadde all grunn til å være fornøyd etter at tre nye poeng var sikret. Men da laget ble redusert til ti mann etter at Patrik Gunnarsson ble utvist før det var spilt tyve minutter, måtte Viking både levere på sitt beste, samt ha hjelp av en landslagsspiss.

– Han er helt fantstisk. I dag er han igjen viktig for oss. Nå skal han få restituere seg litt, så skal Norge få gleden av ham i de kommende landskampene, skrøt Viking-treneren av tomålsscorer Veton Berisha, som er med i landslagstroppen til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro.

Se hele intervjuet i vinduet under.

Selv med en mann mindre i over halve omgangen, var det Viking som var best før pause på SR-Bank Arena. Et par gode muligheter ble det, som da Yann-Erik de Lanlay kom gjennom og la ballen over både keeper og mål, eller da David Brekalo på merksnodig vis greide å bomme foran åpent mål. Men lagene gikk målløse i garderoben.

Veton Berisha satte fyr på oppgjøret da han kombinerte lekent med Harald Nilsen tangen og satte inn 1-0 like etter pause. Så la gjestene en demper på festen da de utlignet etter et hjørnespark.

Men tolv minutter før full tid var Berisha på plass igjen og satte inn sitt 15. seriemål for sesongen, og sikret med det tre nye poeng. Nå er Berisha kun ett mål bak fjorårets antall. Og det med ni kamper igjen.

Nå venter en landslagspause, før Viking drar til Drammen for å møte Strømsgodset. Den kampen er det mange supportere som skal på. Les mer om turen til Marienlyst her, og sleng deg gjerne med.