Se høydepunktene fra cupfesten

Viking er klare for 4. runde i cupen etter å ha slått Rosenborg 3-1 hjemme på SR-Bank Arena onsdag kveld. Se målene og de andre høydepunktene her.

Flomlys. Pøsregn. Rosenborg. Cupfotball. Det var stikkordene for onsdagens storkamp på SR-Bank Arena.

I Vikings første cupkamp på hjemmebane siden semifinalen i slutten av oktober 2019, gjorde de fire og et halvt tusen fremmøtte alt i sin makt for å gi oppgjøret den rammen det fortjente – i det som etter alt å dømme ble den siste kampen på Stadion med korona-restriksjoner. Og de aller fleste på tribunen fikk servert det de kom for.

Trønderen Kristoffer Løkberg sendte De mørkeblå i ledelsen med hodet etter et strålende innlegg fra Veton Berisha da halvtimen var unnagjort. Fem minutter ut i andre omgang doblet Yann-Erik de Lanlay ledelsen da han ekspederte et innlegg fra Zlatko Tripic i nettet.

Rosenborg reduserte ved Carlo Holse. Men drøye ti minutter før full tid fant Samúel Fridjónsson Zlatko Tripic som iskaldt satte inn 3-1 og punkterte kampen.

I neste runde, som for øvrig ikke spilles før 12. og 13. mars neste år, møter Viking Kongsvinger borte.