Samarbeidspartner signerer historisk avtale

Kabal blir godt synlig på våre historiske innmarsjjakker.

Annonse:

– Hos Kabal er vi ekta glade for samarbeidet med Viking FK. De siste årene har klubben befestet posisjonen som et av landets beste fotballag, og som hele byens stolthet. Kabal har minst like store vinnerambisjoner som Viking, så det kjennes helt riktig å inngå sponsoravtalen nå, sier Kabals kommunikasjonssjef Nick Hegreberg.

Vi har nå gleden av å presentere at Kabal har signert en tre år lang avtale med klubben.

Det innebærer å pryde våre nye og historiske innmarsjjakker, som du kan se våre mørkeblå bruke i forkant av hver kamp. Dette er første gang våre spillere entrer banen med egne jakker.

Kabal er et teknologiselskap som ble etablert i Stavanger i 2011. Selskapets innovative løsninger har revolusjonert logistikkstyring for den globale energibransjen. Programvaren gir kundene full kontroll over last, transport og ressurser, og muliggjør betydelige effektivitetsgevinster og besparelser, også for klimaet.

Kabal brukes i dag av selskaper over hele verden, og har kontorer i Stavanger, Houston, Aberdeen, Rio, Kuala Lumpur, Abu Dhabi og Klaipéda.

– Det er utrolig kjekt å få de lokale heltene i Kabal tilbake. Det er fantastisk å ha dem med på laget og våre nydelige innmarsjjakker. Vi gleder oss stort til samarbeidet, sier markedssjef Kjartan Salvesen.

IMG_1922.JPG
Her ser du våre historiske innmarsjjakker.

 

Annonse fra Eliteserien: