Rogalandsderby og tilskuerrekord venter: – Dette vi drømmer om

En stor dag nærmer seg.

Annonse:

Ny tilskuerrekord og over 3000 tilskuere på plass. Ikke bare er vår tidligere tilskuerrekord på 1323 fra forrige sesong slått.

Den er i ferd med å bli knust når vi møter Haugesund til Rogalandsderby lørdag klokken 15.

En bedre ramme på en kvinnekamp i Viking sin historie har man trolig aldri sett. Felt O har mobilisert til oppgjøret, og har gjort sitt for at rammen skal bli best mulig til denne kampen.

Blir rekorden i 1. divisjon slått?

Målet om å slå Haugesunds tilskuerrekord (1822) fra oppgjøret mot dem tidligere i sesongen, er nådd for lengst. 

Kanskje er også rekorden i 1. divisjon som nylig ble satt av AaFK Fortuna (3644) innen rekkevidde. Takket være vår hovedsponsor Lyse er det gratis inngang for alle som vil på kamp - og her håper vi at flest mulig slenger seg med slik at det blir en så minneverdig dag som mulig.

Har du ikke sikret deg billett ennå, kan du gjøre det gratis her.

For her skal det skrives historie.

– Det er disse kampene vi drømmer om å spille, og vi gleder oss stort til å spille foran slike rammer. At så mange supportere møter opp - og at Felt O i tillegg har mobilisert, er vi utrolig takknemlige for, sier midtbanespiller Oda Stornes Stålesen.

– Så håper vi selvfølgelig at vi kan levere tilbake og sørge for at det blir tre poeng, tilføyer hun.

– Utrolig stort

Angrepsspiller Hanne Sæthre Jakobsen gleder seg også stort til lørdagens oppgjør.

– Det er utrolig kjekt at Viking har klart å mobilisere så mye til denne kampen - og utrolig stort at så mange kommer til å ta turen for å heie oss fram. Det betyr enormt mye for oss, sier hun.

Men selv om rammen er fantastisk og en helt annen enn man er vant med, er det først og fremst tre poeng som står på spill og er det store målet.

Våre mørkeblå er inne i en god periode og står med sju poeng på de tre siste seriekampene, noe som ført laget opp til 4. plass på tabellen.

Helgens bortelag er inne i en noe tyngre periode og befinner seg på 9. plass, men det betyr på ingen måte at dette blir enkelt. 

FKH vant det omvendte oppgjøret i vår 1-0.

– Vi er revansjelystne fra sist, og skal gjøre alt vi kan for å slå tilbake. Men vi er nødt til å være påskrudd, gjøre de rette tingene og spille vårt spill. Da er jeg sikker på at vi har gode muligheter til å vinne denne kampen, sier Sæthre Jakobsen. 

Annonse fra Eliteserien: