Rekruttlaget spilte uavgjort

(Express - Viking 2 2-2) To tette scoringer av Heine Åsen Larsen sørget for 2-1-ledelse til pause. Men vertene kom tilbake og utlignet etter hvilen. Se høydepunktene her.

Lørdag tok rekruttlaget turen til Fevik for den 7. serierunden i en rekordjevn 3. divisjon avdeling 3.  Før avspark skilte kun ett poeng de to lagene.

Express tok ledelsen midtveis ut i første omgang. Men like før pause snudde kaptein Heine Åsen Larsen oppgjøret med to scoringer i løpet av ett minutt.

Heine Åsen Larsen, som i sin tid kom til klubben fra Jarl, er oppe i fire scoringer denne sesongen. Han var for øvrig med til Nadderud da A-laget slo Stabæk 3-1 forrige lørdag, og er enda en akademispiller som banker på eliteseriedøren.

Vertene utlignet 13 minutter ut i andre omgang, og 2-2 sto seg kampen ut. Det gjør at Viking 2 ligger på 3. plass.

Se tabellen her

Neste kamp for rekruttlaget er mandag 27. september. Da tar Hinna den lange turen til SR-Bank Arena.

7. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avd. 3
Lørdag 18. september kl. 13.00, Fevik stadion
Express - Viking 2 2-2 (1-2)

Viking: Magnus Rugland Ree – Ole Andreas Leinebø, Sebastian Sørlie Henriksen, Mats Gresvik Lunde, Anders Molund – Thomas Eiriksson, Erik Dalaker, Ali Memed (Rolf Olav Hesby fra 73’), Johannes Knutsen Vik (Ask Fosse Ekeland fra 46’), Heine Åsen Larsen (K) – Tommy Høiland

Benk: Jeppe Cassim, Håvard Nyheim Grytnes, Rolf Olav Hesby, Adrian Fosse Årthun, Eric Kanebog, Ask Fosse Ekeland

Mål av: 1-0 Jim Eriksen Skårdal (22’), 1-1 Heine Åsen Larsen (45’), 1-2 Heine Åsen Larsen (45’), 2-2 Jim Eriksen Skårdal (58’)

Gule kort: Johannes Knutsen Vik, Frode Kristiansen (Express), Rolf Olav Hesby, Tommy Høiland, Heine Åsen Larsen
Dommer: Zyad Tarik Qashua, Giv Akt IL