Rekruttlag fra Toppserie-klubb er motstander: – Et godt lag uavhengig av tropp

Oslo-tur venter denne helgen.

Annonse:

19. serierunde står for tur lørdag ettermiddag når Vålerengas rekruttlag er motstander.

Kampstart er klokken 16.

Hovedstadslaget har levert en god sesong så langt og befinner seg på 5. plass. Med et seniorlag helt i toppen av norsk fotball - og med unge, lovende talenter, er det aldri godt å vite hva som venter når et andrelag av dette kaliberet er motstander.

Ukjent motstanderlag

Vålerenga 2 var senest i aksjon mandag kveld hjemme mot Frigg. Det endte med 1-3-tap.

Da de gjestet SR-Bank Arena tidligere i sesongen endte det med 6-0-seier for våre mørkeblå. Men kampen var langt jevnere enn det resultatet tilsier.

– Det er alltid vanskelig å vite hva slags lag andrelagene i vår divisjon stiller med, i tillegg til at det nå er landslagspause. Uavhengig av hvem de stiller med, er det et godt Vålerenga-lag som vi husker fra det forrige møtet tidligere i år. Det er et bra lag med mange gode og unge enkeltspillere, sier midtbanespiller Oda Stornes Stålesen.

DSC09319 (2).jpg
Forhåpentligvis blir det mer jubel denne lørdagen mot Vålerenga 2. Foto: Alexander Larsen

Må holde fokus

Selv om Viking er inne i en god periode nå med tre strake seire uten baklengsmål, tar 22-åringen ingenting for gitt.

– Det blir viktig at vi tar én kamp om gangen og at vi fokuserer på oss selv og det vi kan gjøre noe med. Vi jobber knallhardt hver eneste dag for at vi skal kunne utvikle oss som enkeltspillere og lag. Det blir viktig at vi holder roen og at vi fortsetter å utvikle vårt DNA og fokuserer på våre arbeidsoppgaver, sier Stornes Stålesen.

– Selvsagt gir det oss selvtillit å vinne kamper og ligge der vi ligger på tabellen. Det er god stemning i laget, men samtidig åtte kamper igjen. Vi vet vi må være til stede og fokuserte hele veien for at dette skal gå vår vei. Vi tar det med oss selvtilliten inn mot siste del av sesongen og fokuserer på én kamp om gangen, legger hun til.

Annonse fra Eliteserien: