Q&A: Billetter og kampdag

Vi har her samlet typiske spørsmål vi mottar i forkant av kamp og på kampdag.

Annonse:

Etter en fullsatt arena til første hjemmekamp, så gleder vi oss til flere store øyeblikk på SR-Bank Arena i år. For å gi deg best mulig opplevelse i forkant av kamp og på kampdag, så har vi her samlet typiske spørsmål vi mottar. 

Spørsmål om billetter


Hvor kan jeg kjøpe billetter? 

Vi anbefaler at du kjøper billetter før du ankommer arenaen via Ticketco. Dersom du ikke finner ønsket kamp, så betyr dette at den enda ikke er publisert. Alle kamper blir publisert senest 3 uker før kamp. 

Kjøp billett til kamp her

Hvor kan jeg kjøpe billetter på SR-Bank Arena? 

Billettluken på SR-Bank Arena åpner 1,5 time før avspark på kampdager. Men vi anbefaler at du kjøper på forhånd da det kan oppstå kø, som kan føre til at du dermed ikke rekker kampstart. Billettluken finner du ved port 4. 

Hvilke typer billetter kan jeg velge mellom?

 • Ordinær kampbillett
  • Enkeltbillett som du kjøper til ønsket kamp. 
  • Her velger du kategori basert på felt og om du er voksen, barn, student eller honnør. 
  • Kampbillett kjøper du her
 • Viking+ sesongkortabonnement
  • Gjennom Viking+ abonnent får du tilgang til alle Eliteseriekamper på SR-Bank Arena for et lavere beløp i måneden. Du er da sikret ditt sete så lenge du ønsker! Dette lønner seg for deg som går ofte på kamp! I tillegg får du egne tilbud og tilgang til eventer. 
  • Kjøp Viking+ sesongkortabonnement her

Hvordan får jeg ledsagerbillett?  

Du får ledsagerbillett ved å kontakte oss på mail gjennom uken, og absolutt senest før klokken 10:00 på kampdag. Etter dette må du møte opp i billettluken, som åpner 1,5 time før kamp. Husk å sende ditt ledsagerbevis på e-post, samt ta det med til arenaen.  

Send oss en e-post på [email protected]

Hvor finner jeg HC-tribunen? 

HC billetter selges på felt P og felt Q. 

Kan jeg kjøpe VIP-plasser? 

Ja! Vi har på SR-Bank Arena to publikumslosjer i 4.etg: The Shack Skybox og Lervig Panorama. Kjøp kampbillett, tilgang til bord inne og tribunen utenfor, samt burger før kamp. Billetter kjøper du til enkeltkamp der du finner billettkjøpet i Ticketco.

Hvilke rabatterte billetter finnes?

 • Honnør: Tilgjengelig på mørkeblå felt
 • Student: Tilgjengelig på mørkeblå felt
 • Barnebilletter: Ung 6-18 år, Ung Gull 6-18 år og Felt O jr. 
 • HC: Tilgjengelig på felt P og felt Q
 • COOP-medlem
  • Om du er Coop-medlem, har du tilgang til rabatterte billetter på Felt H. Les mer her.
  • Husk å medbringe ditt Coop-medlemskap til kamp!
 • OBOS-medlem
  • OBOS-medlem har også tilgang til rabatterte billetter på alle felt på stadion. Les mer her.
  • Husk å medbringe ditt OBOS-medlemskap til kamp!

Hva skjer på arenaen?


Hvor tidlig bør jeg være på plass før kamp?

Vi anbefaler at man planlegger god tid for å komme seg til kamp. Dette for å sikre at alle er på plass til kampstart og rekker å synge "Ein blåe dag". Du bør være på plass minimum en halvtime før kamp. Portene på arenaen åpner 1,5 time før avspark, så det er ingen grunn til å sitte hjemme og vente. 

Er det pub på arenaen?

Ja! Puben heter "1899" og du finner den på sørsiden av arenaen. Her varmes det opp med fotballprat, drikke og god stemning før avspark. 

Åpningstider variere før kamp, så følg med i sosiale medier eller i nyhetsbrev for å sjekke åpningstider. Puben åpner uansett 1,5 time før avspark. 

ID: 18 års aldersgrense

Er det aktiviteter for barn og unge før kamp?

Selvsagt! Vi har til hver kamp Fanzone for barn og unge på sørsiden under tribunen. Her har vi ulike aktiviteter for barn og unge. Vår Fanzone bemannes av Frisk Luft, som skaper god stemning før kamp. Til utvalgte kamper har vi også utvidet Fanzone, der vi har flere aktiviteter og forflytter Fanzone til grusplassen på baksiden av SR-Bank Arena. Vi informerer selvsagt om hvilke kamper dette gjelder for. 

Selges det supporterutstyr på arenaen? 

Sport 1 stiller med utsalg av supporterutstyr på SR-Bank Arena på kampdag. De åpner sitt utsalg på innsiden av portene når dørene åpner 1,5 time før kamp. De selger også supporterutstyr i alle Sport 1 butikker i regionen dersom du ønsker å sikre deg tøy eller effekter før kampdag. 

Besøk gjerne også nettbutikken vår her.

Hvilken inngang skal jeg benytte? 

Benytt inngangen som står på billetten din. Se oversikt over hvor du finner de ulike portene nedenfor. Bortesupportere benytter port 3. Merk at det også kun kan benyttes bortesupporter-effekter på bortefeltet. 

24325D5B-2FD1-4812-99D6-7D5C7588D122.jpg
Oversikt porter på SR-Bank Arena

Har Viking egne parkeringsplasser?  

Nei, det kan vi dessverre ikke. Pga. pågående veiarbeid ved Jåttåvågen anbefaler vi å la bilen stå og heller velge kollektiv transport til kamp. Dersom du er avhengig av å ta bilen anbefaler vi at du finner deg parkering ved Hinna området og går de få minuttene det tar til stadion. 

For informasjon om kollektivtransport anbefaler vi reiseplanleggeren til Go-Ahead her for tog og reiseplanleggeren til Kolumbus for buss her. Kolumbus har også en veldig god app som gjør det enkelt å planlegge reisen, som vi anbefaler deg å laste ned. 

 

Andre spørsmål 

Har du andre spørsmål som gjelder billetter eller kampdag, send en e-post til [email protected] før klokken 12.00 på kampdager. E-posten er ikke bemannet etter det.

Mer informasjon om kampdag og billetter finner du også her!

 

Annonse fra Eliteserien: