Praktisk informasjon til 16. mai

Det nærmer seg fotballens store festdag, og her kommer alt du trenger å vite før torsdagens kamp mot Lillestrøm.

Annonse:

To strake seire i Eliteserien er et faktum etter 1-0 mot Strømsgodset på Marienlyst søndag kveld.

Torsdag klokken 18 venter en stor fest når et fullsatt SR-Bank Arena tar imot Lillestrøm til den åttende serierunden i årets sesong.

Det er lite som slår et SR-Bank Arena fylt av drøyt 16.000 tilskuere, men den enorme folkemassen krever også litt logistikk og planlegging.

Billetter

Først og fremst håper vi at du har skaffet deg billetter! Sørg også for at du har oversikt over dine billetter før du ankommer stadion.

Så her følger litt praktisk informasjon.

Til denne dagen vil det være eget øltelt på utsiden av stadion. Dette er til dere som har kjøpt plass på forhånd, med en kapasitet på 600. Her vil dørene åpne klokken 14.

1899-puben vil som vanlig holde åpent.

Viktig informasjon: Felt O og SR-Bank-tribunen vil kunne benytte seg av ølteltet i pausen, mens hovedtribunen kan ta turen til 1899.

PLANLEGG DIN REISE TIL KAMP!

Du bør også tenke litt ekstra på transporten til denne kampen, for her blir det kaos i trafikken dersom du velger bilen.

Med så mange tilskuere på vei til og fra kamp, anbefaler vi på det sterkeste at du benytter deg av kollektiv transport og at du lar bilen stå hjemme. Det vil bli satt opp ekstra tog før og etter kamp fra både Stavanger og Sandnes. Vi anbefaler også at du er tidlig ute til kampen.

Du kan enkelt sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter hos vår samarbeidspartner Go-Ahead.

Dørene til kampen vil åpne klokken 16.30.

Annonse fra Eliteserien: