Praktisk info Mods-konsertene

Her finner du alt du trenger å vite om Mods-konsertene fredag og lørdag.

Annonse:

Atkomst

Det er få muligheter for parkering med privatbiler i området rundt stadion. Arrangørene anbefaler kollektivtransport til SR-Bank Arena. Det vil også bli gjort endringer i infrastrukturen og veiene rundt arenaen konsertdagene i form av stengte kjørefelt og omdirigeringer.

Tog eller buss er anbefalt. Sykkel er et godt tips for dem som kan velge det alternativet, og er i form til å sykle hjem etter bruduljene. Go-Ahead (tog) setter opp ekstra avganger og øker kapasitet på avgangene til og fra Jåttåvågen, som er nærmeste stasjon til konsertområdet. For full fleksibilitet kan du for eksempel kjøpe en 24-timersbillett i Go-Ahead-appen. Du kan også kjøpe billetter på gan.no

Få oversikt over når toget går fra din nærmeste stasjon på gan.no eller i Go-Ahead-appen.

Innganger

Det er totalt 7 innganger på Stadion. Hovedinngangen er Maratonporten i nordøstre hjørne. Det er egen inngang for de som har Golden Circle-billett, på sørsiden av stadion. Det er også markerte innganger til de ulike feltene og tribunene. Det skal skiltes tilstrekkelig og servicepersonell har oversikt og info om tvil.

Kopi av MODS 2022.jpg

Rullestolbrukere/HC

Går inn inngang M. Egen rampe foran felt G.

Billetter

Det blir ikke salg av billetter på stadion. Arrangørene oppfordrer alle til å kjøpe billett på nett eller i app på forhånd. Dette kan gjøres helt fram til klokken 21.00 begge konsertdagene.

For raskt å komme deg inn på Stadion – ha billetten klar til kontroll.

Og viktigst av alt: Kom tidlig! Unngå kø! På lørdagen skal 25.000 inn på stadion. Hvis alle kommer 20.00, blir det lenge å vente i køene.

Golden Circle

Golden Circle er de beste ståplassene – rett foran scenen. Dette området er inngjerdet med barrikader. Dette området har egne innganger. Det er egne serveringsområder og egne toaletter forbeholdt Golden Circle. Man får utlevert eget armbånd ved inngangen. Det er anledning til å bevege seg mellom Golden Circle og området for ordinære ståplasser med dette armbåndet.

Hva kan du ta med?

Det er ikke anledning å ta med seg særlig mye inn på stadion, herunder stoler, krakker, paraplyer, flasker, selfiestenger og andre gjenstander som «kan oppfattes som farlige i for eksempel en rømningssituasjon».

Det er ikke tillat med ryggsekker, store vesker, poser og lignende på konsertområdet. 

Publikumssikkerhet ivaretas i samarbeid med politimyndigheter, brannetat og helse. Vaktmannskap vil gjennomføre kroppsvisitering ved innslipp.

Tider

Portene åpner klokken 17.00. Underholdningen fra scenen starter ikke lenge etter. Mods avslutter selvsagt, og det hele er slutt klokken 23.00 begge dager.

Servering

Det vil være salg av mat og drikke flere steder inne på Stadion. Det vil også bli solgt effekter som T-skjorter og annet merch i og utenfor Stadion.

Betaling

Betaling for servering og andre ting gjør du med kort.

Toaletter

Det skal være god toalettkapasitet og god skilting av toalettområder. 

Aldersgrense

Aldersgrensen på konserten er 15 år. Publikum under 15 år må ledsages av edru person over 23 år. Det serveres alkohol på arrangementet. Alle som kjøper alkohol, må regne med å vise legitimasjon på forespørsel.

Hvem spiller?

Froddi tar med seg Compagniet og serverer klassiske perler fra tiden i Stavangerensemblet, og nye slagere. Vestlandsfanden kommer, det samme gjør Tøfl og Stavangerkameratene. Ja, og Mods, helt til slutt.

 

Annonse fra Eliteserien: