PÅ TORSDAG MØTER NORGES G20-LAG ITALIA PÅ SR-BANK ARENA

Torsdag 23. mars kl. 18:00 kan du dra på SR-Bank Arena og se G20-landslaget møte Italia. Det er gratis inngang! (Foto: Thomas Brekke Sæteren, NFF)

Annonse:

I morgen, torsdag spilles den første landskampen på SR-Bank Arena kl. 18.00. Det er gratis inngang når Norge skal møte Italia, og Bodø-Glimts Lasse Selvåg Nordås ser frem til samlingen:

- Man blir jo stolt når man ser navnet sitt på uttaket, det er utrolig stas å bli tatt ut på samling og spille med flagget på brystet igjen. Nå hadde vi en god økt i går, og så skal vi gjøre de siste forberedelsene i dag før matchen mot Italia i morgen. Det blir en tøff match, og vi har litt å revansjere fra forrige oppgjør. Så vi trenger all den støtten vi kan få på hjemmebane, og håper så mange som mulig i Stavanger-området tar turen til SR-Bank arena!

Hovedtrener, Mathias Haugaasen har med seg en revansjesugen tropp, og gleder seg til landskampene:

- Veldig godt fornøyd med den troppen vi har med oss, både spillemessig som står veldig godt til hverandre og gjengen er jo gode sammen. Det er folk som stort sett kjenner hverandre og som har spilt sammen enten på landslag, i klubb eller spilt mot hverandre i klubb. Så det er veldig god stemning i gruppa akkurat nå.

- Toppen av europeisk fotball

- Italia er jo noe av det øverste nivået vi kan møte, veldig gode. Først og fremst så er vi jo opptatt av å spille oss selv gode, og gi gutta anledning til å vise seg fram. Det er jo mange gulrøtter både inn mot U21 på kort og lang sikt og landslagsspill på lengre sikt. Vi har jo et ønske om å slå Italia, særlig etter at vi røyk ganske brutalt mot dem i andre omgang i forrige match for ett år siden. Selv om det er et tilbakelagt kapittel så er det jo noen som kjenner litt på det, inkludert meg selv. Vi møter toppen av europeisk fotball, og selv om vi har fokus på gode prestasjoner, så ønsker vi jo å vinne disse kampene.

 

Norges tropp

Sander Tangvik - Rosenborg
Jasper Silva Thorkildsen .- Start
Nicolas Pignatel Jenssen - Stabæk
Halvor Oppsahl - HamKam
Max Normann Williamsen - Kristiansund - forfall
David Wolfe - Brann
Mathias Løvik - Molde
Robin Dahl Østrøm - Silkeborg
Filip Rønningen Jørgensen - Odd
Tobias Fjeld Gulliksen - Strømsgodset
Odin Thiago Holm - Vålerenga
Fredrik Sjøvold - Bodø/Glimt
Joel Mvuka - Bodø/Glimt
Thelonius Aasgaard - Wigan
Martin Palumbo - Juventus - forfall
Jonas Therkelsen - Strømsgodset
Bryan Fiabema - Chelsea
Lasse Nordås - Bodø/Glimt
Daniel Karlsbakk - Herenveen - flyttet opp til U21
Seedy Jatta - Vålerenga
Brage Skaret - Fredrikstad - ny spiller inn
Mathias Emilsen - Vålerenga - ny spiller inn
Petter Nosa Dahl - KFUM - ny spiller inn

Annonse fra Eliteserien: