Overtidsdrama sikret viktig seier i tålmodighetsprøve

Det så ut til å ende med frustrasjon, men endte opp i elleville jubelscener da sesongens andre seier var et faktum.

Annonse:

– Det var deilig å se ballen gå i mål, det går ikke an å beskrive. Det var sykt deilig med tre poeng. Nå blir det en mye deiligere busstur hjemover, sier Karen Rygg Ims.

Hun ble den store helten da hun satte inn 1-0 langt inne i overtiden og sikret sesongens andre trepoenger.

Nå venter Molde hjemme på SR-Bank Arena lørdag klokken 18, der begge lag står med full pott så langt i sesongen. Da håper vi å se deg på tribunen - og gratisbilletter kan du hente ut her

– Det kunne ikke ha blitt en bedre start enn å stå med full pott etter to kamper. Vi er veldig glade for det. Nå skal vi fortsette vår tokt, klare for å ta imot Molde, sier Rygg Ims.

Hovedtrener Magnus Meling var godt fornøyd etter kampslutt.

– Dette var en krigekamp og en tålmdodighetsprøve for oss. Vi møtte en motstander som stort sett var opptatte av å forsvare seg og ligge lavt. Slike kamper er god øving for oss med tanke på hvordan vi bruker ballen, at vi viser tålmodighet - og at vi fortsetter å gjøre det vi har blitt enige om, oppsummerer han.

– Dette var et eksempel på styrken og bredden i troppen og at vi har mange gode spillere med ulike ferdigheter som kan vippe kampene i vår favør. Dette var en lagseier, fortsetter han.

DSC06899.jpg
Slik så det ut etter at Karen Rygg Ims hadde satt inn 1-0-scoringen.

Nær ledelse til pause

Det ble som ventet en tålmodighetsprøve på Sørlandet mot Amazon Grimstad, som rykket ned fra 1. divisjon etter forrige sesong. Hjemmelaget ble i store deler av oppgjøret spilt lave, og i løpet av den første omgangen hadde vi flere muligheter til å score og ta ledelsen.

En god heading fra Sanne Lekven og et skudd fra Gina Ødegaard tidlig i omgangen sørget nesten for ledelse.

Men hjemmelaget red av stormen og fikk i 2. omgang bedre kontroll defensivt, til tross for at vi fortsette å styre banespillet.

Drama på overtid

Vilde Bakke-Andersen var uhyre nær scoring da en ball ble avverget på streken et godt stykke ut i 2. omgang. Amazon Grimstad slapp unna - og det så derfor ut til å ende med en frustrerende ettermiddag.

Men tre minutter inne i overtiden mottok Karen Rygg Ims ballen ute til høyre og satte fart innover i banen. Alene mot keeper hamret hun ballen sikkert i mål og sørget for enorm lettelse og voldsomme jubelscener.

DSC07062.jpg
Gleden var store etter kampslutt.

 

Annonse fra Eliteserien: