Nytt rekruttlag fra storkanon gjester SR-Bank Arena

Mandag ettermiddag spilles den sjette serierunden når Vålerenga 2 kommer på besøk til Stavanger.

Annonse:

– Jeg tror det kan bli en tøff kamp. Vi vet ikke helt hvilket lag de stiller med siden det er et rekruttlag, men vi må uansett spille på våre prinsipper og gjøre det vi har øvd på under trening. Vi er klare og ser fram til en ny hjemmekamp, sier midtstopper Kristina Milne.

Mandag klokken 16.30 er det bare å ta turen til SR-Bank Arena når Vålerenga 2 er motstander.

Laget kommer fra et knepent 1-2-tap hjemme mot Molde forrige helg, noe som beviser at de kan hamle opp mot de antatt beste lagene i avdelingen.

Deres seniorlag leder Toppserien og vant 2-0 borte mot Stabæk søndag.

– Betyr mye

For vår del ble nasjonaldagen ladet opp med en solid 4-1-seier borte mot Avaldsnes 2 mandag, og vi håper igjen på tre poeng denne mandagen. 

Som vanlig er det gratis inngang - og du kan hente ut dine billetter her.

Til nå denne sesongen har det vært solid oppmøte på alle våre hjemmekamper med 528 (Bryne), 344 (Molde) og 214 (Sogndal) tilskuere på plass.

– Det er veldig kjekt når folk tar turen på våre hjemmekamper og støtter oss. Det hjelper veldig mye. Vi håper alltid på flere, men at folk stiller opp betyr ganske mye for oss. De bidrar til at kvinnefotballen blir større, sier Milne.

Lover full innsats

Hovedtrener Magnus Meling ser frem til en ny kamp på hjemmebane.

– Jeg gleder meg til å se i kamp det vi har øvd på, og det skal bli kult å utvikle spillet vårt videre. Vi skal legge ned en helt syk innsats som vi aldri har gjort før for å skape en kul opplevelse, sier Meling.

Etter seieren over Avaldsnes er fasiten nå 13 poeng etter fem kamper.

– Som alle andre rekruttlag så er det sikkert et ung lag bestående av en blanding A-lagsspillere og juniorspillere. Gode enkeltspillere som liker å bruke ballen, og et lag som nok kommer til å variere mellom høyt og lavt press. For oss handler det om å kunne håndtere deres presspill, sier vår hovedtrener. 

Annonse fra Eliteserien: