Ny test etter lang bortetur

En ny utfordring venter denne helgen.

Annonse:

Fredag ettermiddag gikk turen til Østlandet og oppover mot Tynset, bestående av fly til Oslo og deretter en drøyt fire timer lang busstur videre. Den 17. serierunden står for tur når laget fra Innlandet er motstander.

En god treningsuke er unnagjort, og lørdag klokken 12 er det en ny gresskamp som venter mot laget som har tatt fire poeng i årets sesong.

Kampen kan du se på TV 2 Play via MyGame.

Tøffe på hjemmebane

I det forrige møtet mellom lagene tidligere i sesongen endte det med 4-0-seier til Viking, som var den siste kampen før sommerpausen.

– Selv om det er en kamp mellom topplaget og bunnlaget, blir det en veldig tøff kamp på en litt mer utfordrende bane. Jeg vil tro det blir en krigekamp hvor vi er nødt til å kjempe fra start til slutt, påpeker kaptein Nora Heggheim.

– Vi har hatt en god treningsuke og forberedt oss godt på utfordringene Tynset kan gi oss, samtidig som vi har fokus på oss selv som både enkeltspillere og lag, legger hun til.

På hjemmebane har imidlertid Tynset vært tøffe å slå og hatt flere knepne tap. 1-3 mot Molde, 0-1 mot Bryne og 1-2 mot Sogndal for å nevne noen.

I forrige serierunde tapte laget 0-3 borte mot Tiller.

Sterk seier forrige helg

Våre mørkeblå leverte en solid prestasjon da Arendal ble slått 3-0 hjemme på SR-Bank Arena.

Til denne kampen mangler Maria Sørenes, som har startet samtlige kamper denne sesongen. Hun må stå over med karantene etter å ha mottatt fire gule kort.

– Tynset kan vente seg en sulten gjeng som nok en gang er klare for å kjempe og gi alt for å dra med tre poeng hjem til Stavanger.

Annonse fra Eliteserien: