Ny skuffende bortekamp

(Sandefjord - Viking 3-0) Ett mål i første omgang og to i andre sørget for tremålstap på Release Arena lørdag.

Annonse:

Foto: NTB

Det ble ikke den oppfølgeren til søndagens 4-1-seier over Vålerenga som vi hadde håpet på. Viking kom seg aldri opp på nivået man må for å sikre tre poeng i Eliteserien, og reiser hjem med null poeng, null scoringer og tre baklengs.

– I dag vant Sandefjord fortjent. De var langt bedre enn oss. Det er en god del ting vi må gjøre. Problemet vårt er som regel at vi spiller en god kamp, en dårlig kamp, en god kamp, en dårlig kamp, sa Veton Berisha til Eurosport og fortsatte:

– Nå har vi vunnet fire og tapt fire. Vi kom her og løp ikke og jobbet ikke for hverandre, det ble én og én og vi gjorde mye rart. Jeg synes vi gjør en forferdelig fotballkamp.

– Det er vanskelig å forklare, men vi møtte ikke opp. Det var kanskje ti minutter i første omgang som var ålreit, men etter det bare sluttet vi. Hvis vi ønsker å være et solid lag i ligaen, må vi vinne disse kampene, sa Samúel Fridjónsson til rettighetshaveren.

Med spillere som Sondre Bjørshol, Kristoffer Løkberg og Yann-Erik de Lanlay ute, hjalp det ikke at også Zlatko Tripic måtte kaste inn håndkle like før avspark. Han skulle egentlig starte, men ble erstattet av Harald Nilsen Tangen.

Allerede førstkommende fredag kommer muligheten til å slå tilbake. Da går turen til Sarpsborg. Og om halvannen uke kommer Stabæk til SR-Bank Arena. Til den kampen blir det tillatt med 5000 tilskuere!

Her er et kort sammendrag av lørdagens kamp:


Kampfakta

8. serierunde, Eliteserien
Lørdag 19. juni kl. 15.00, Release Arena
Sandefjord - Viking 3-0 (1-0)
 

Viking: Iven Austbø – Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Runar Hove (Rolf Daniel Vikstøl fra 63’), Viljar Vevatne – Harald Nilsen Tangen (Tommy Høiland fra 63’), Joe Bell, Samúel Fridjónsson (Sondre Auklend fra 90’) – Fredrik Torsteinbø, Veton Berisha (K) (Herman Haugen fra 76’), Kevin Kabran (Shayne Pattynama fra 46’)

Benk: Arild Østbø, Herman Haugen, Tommy Høiland, Shayne Pattynama, Sondre Auklend, Rolf Daniel Vikstøl, Zlatko Tripic (måtte gi seg under oppvarming)

Mål av: 1–0 Vidar Ari Jónsson (35’), 2–0 Kristoffer Normann Hansen (57’), 3–0 Sivert Gussiås (90’)

Gule kort: Kevin Kabran
Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF
Tilskuere: 600
Annonse fra Eliteserien: