Ny sesong, ny runde med Futbology!

Vi fortsetter suksessen! Sjekk inn via Futbology når du kommer på kamp og vinn flotte premier!

Annonse:

En ny sesong sparkes snart i gang og vi fortsetter samarbeidet med Futbology. Våre mest engasjerte supportere får gjennom dette samarbeidet mulighet til å vinne eksklusive Viking-premier ved sesongslutt.

For å delta, trenger du bare å laste ned appen Futbology (den er gratis), og sjekke inn i denne hver gang du er på kamp. Hjemme eller borte. Jo flere kamper du ser, jo større vinnersjanser har du!

Futbology er appen for alle som er glad i å se fotball. Den viser deg hvilke kamper som går i nærheten (den dekker mer enn 1100 ligaer over hele kloden) og viser veien til mer enn 80 000 arenaer! Du kan registrere hvilke kamper du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle badger for spesielle kamper og milepæler. 

Egen Viking-badge

Viking-badge for ‘24-sesongen vil være klar til seriestart! 9 kamper gir bronse, og er første lodd i konkurransen. 18 gir sølv, 27 gir gull og samtlige kamper gir platinum. Hver nye badge er et nytt lodd i konkurransen, som avsluttes ved sesongslutt.

Hovedpremien, en signert kampball, går til den som har flest innsjekkinger i løpet av sesongen (om det er flere blir vinneren avgjort ved loddtrekning). Av alle med minst gull-badge trekker vi en vinner av en VIP-opplevelse for 2025 sesongen. Av de med minst sølv-badge trekker vi to vinnere som får hver sin signerte drakt (én hjemme og én borte), og av samtlige med badge trekker vi 5 vinnere som får hver sin Viking Goodiebag. Så her er det bare å komme seg på kamp!

Slik deltar du

Last ned Futbology og sjekk inn når du er på kamp. Enkelt og greit. Det holder ikke å legge til kampen i ettertid, du må være der når det skjer! Det ligger egen liste i appen hvor du kan følge rankingen til enhver tid. Vinnerne vil trekkes etter sesongens siste kamp, og vil få direkte beskjed.

Last ned appen her:

Apple App Store

https://apps.apple.com/no/app/futbology/id489247406

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kepermat.groundhopper&hl=no

Vinnere fra Sesongen ´23

Det det for sesongen delt ut totalt 82 Viking-badger. For 22' sesongen ble et totalt delt ut 69 Viking-badger, så dette er helt nydelig! Fantastisk å se interessen hos våre supportere!

Følgende fordeling av Viking-badger: 

 • Gull (minst 27 kamper): 5 
 • Sølv (minst 18 kamper): 27 
 • Bronse (minst 9 kamper): 50 

Vi trakk følgende vinnere ved sesongslutt i fjor:

 • Glenn Grødem: vinner av signert kampball fra 2023 sesongen
 • Joachim Eftestøl: 4 gratisbilletter til VIP-opplevelse i Lervig Panorama
 • Terje Jøsang: vinner av signert drakt
 • Anna Victoria Andersen: vinner av signert drakt
 • Bjarte Rødne: Viking-goodiebag
 • Henriette Levang: Viking-goodiebag
 • Mads Martinsen: Viking-goodiebag
 • Kjetil Tjelta: Viking-goodiebag
 • Lill Annett Nådland Haug: Viking-goodiebag

Blir du en av de heldige vinnerne etter årets sesong? Kom på kamp å støtt våre mørkeblå! 

Annonse fra Eliteserien: