Ny overbevisende seier

(Viking - Loddefjord 4-0) Fire mål, null baklengs og tre poeng. Det ble en herlig lørdag på SR-Bank Arena.

Gina Ødegaard scoret sitt første av to mål lørdag da hun snappet opp et sleivspark fra en Loddefjord-forsvarer, satte fart mot mål og hamret ballen i krysset fem minutter før pause. Det andre målet hennes for dagen var ikke alt for ulikt.

Like før kampslutt brøt hun en pasning inne på gjestenes banehalvdel, satte kursen for mål og la ballen kaldt og rolig til side for keeper og i nettet. Da sto det 4-0.

Mellom Ødegaards to scoringer hadde Sanne Lekven og toppscorer Hanne Sæthre Jakobsen puttet ett mål hver midtveis i omgangen.

– Jeg er utrolig fornøyd med at vi holder nullen. Vi er samtidig gode fremover og har mange fine angrep, sa Viking-trener Helge Aune til Aftenbladet etter kampen.

Les mer og se kampen i opptak på Aftenbladet.no

Seieren lørdag gjør at Viking beholder 1. plassen i 2. divisjon avdeling 4 – á poeng med Bryne. Førstkommende søndag drar laget til Sandnes for å spille mot Lura. Den kampen har avspark klokken 14.00.

5. serierunde, 2. divisjon avdeling 4
Lørdag 11. september kl. 14.00, SR-Bank Arena
Viking - loddefjord 4-0 (1-0)

Viking: Emma Jönsson – Silje Skaara Helgesen, Tiril Espedal Flokketveit, Hannah Handeland, Vilde Bakke-Andersen – Ingrid Rame, Nora Heggheim (K), Camilla Rettedal – Sanne Lekven, Hanne Sæthre Jakobsen, Gina Ødegard

Benk: Maria Sandvik, Emma Gustad Myklebust, Helle Aune, Malin Torsteinsbø, Guro Koll-Frafjord, Kristina Louise Milne

Mål av: 1-0 Gina Ødegaard (39'), 2-0 Sanne Lekven (61'), 3-0 Hanne Sæthre Jakobsen (65'), 4-0 Gina Ødegaard (89')

Gult Kort: Ingen gule kort