Ny hjemmeseier

Viking 2 - Start 2 2-0) Tommy Høiland og Thomas Eiriksson scoret målene da rekruttlaget tok sin andre hjemmeseier for sesongen. Se høydepunktene her.

Lørdag ettermiddag tok rekruttlaget imot Start 2 til 3. serierunde i 3. divisjon avdeling 3. Viking 2 kom fra et 0-2-tap mot Vindbjart i forrige runde, men hadde før det slått Vidar 4-0.

Start 2 kom fra et 0-2-nederlag for Djerv 1919 og en 3-0-seier over Donn.

Tommy Høiland startet på topp og satte inn kampens første mål da han stanget et godt slått hjørnespark fra Ole Andreas Leinebø i mål på tampen av første omgang.

Da hadde han allerede hatt en ball i mål fem minutter tidligere, men den scoringen ble annullert for en hårfin offside.

Midtveis i andre omgang scoret Thomas Eiriksson på vakkert vis da han la ballen ned i det lengste hjørnet bak en sjanseløs keeper.

Seieren tar Viking 2 opp til en foreløpig 2. plass, men flere lag kan gå forbi med seier i sine kamper.

Neste kamp er borte mot Even Østensen og hans Staal Jørpeland mandag 30. august.