Nilsen Tangen til EM

Han har vært en del av landslaget siden 15-årsalderen. I slutten av måneden reiser Harald Nilsen Tangen, som eneste Viking-spiller, til U17-EM med Norge.

Annonse:

-       Det blir veldig kjekt. Jeg har sett frem til dette lenge nå og gleder meg veldig til turneringen. Det blir stort å spille i EM, sier Nilsen Tangen 

Midtbanespilleren er en del av kjernen i laget som reiser til England, der mange har spilt sammen på landslaget siden de var 15 år. Norge skal møte Slovenia, Portugal og Sverige i gruppespillet. De har tidligere vunnet mot Sverige og tapt mot de andre to lagene i jevne kamper.

-       Vi satser på å komme videre fra gruppespillet, men vi har en tøff gruppe. For min egen del så håper jeg å få spille mest mulig og bidra til mål for laget, sier han.

Tidligere i vinter fikk Nilsen Tangen prøve seg i noen treningskamper for A-laget til Viking, men den offisielle debuten kom mot Madla i cupen nylig.

-       Det var kjekt å få et par minutter, spesielt når det er foran så mye folk og det er bra trøkk. Man kjenner det på seg, sier Nilsen Tangen.

U17-EM går av stabelen i England 4.mai. Oversikt over Norges kamper og troppen til mesterskapet kan du se her

Annonse fra Eliteserien: