Nærmer seg medaljeplass

(Stabæk - Viking 1-3) Veton Berisha var involvert i samtlige scoringer da Viking slo Stabæk lørdag. Se høydepunktene her.

Viking tok sin fjerde seier på de fem siste kampene da Stabæk ble slått 3-1 på Nadderud stadion. Foran et utsolgt bortefelt – nok en gang – ga Veton Berisha Viking ledelsen ti minutter ut i kampen, etter en fin pasning fra Kevin Kabran.

Fem minutter senere førte rot i bakre rekker til at hjemmelaget utlignet, og 1-1 sto seg til pause.

Viljar Vevatne headet ballen i mål midtveis ut i andre omgang og sørget for 2-1, før Veton Berisha satte inn sitt tolvte seriemål for sesongen og punkterte kampen.

Seieren gjør at Viking nå kun er ett poeng bak Kristiansund på 3. plass, og bare fire bak neste motstander, Bodø/Glimt, som ligger på 2. plass.

Billetter til kampen mot Bodø/Glimt finner du her

18. serierunde, Eliteserien
Lørdag 11. september kl. 18.00, Nadderud stadion
Stabæk - Viking 1-3 (1-1)

Viking: Arild Østbø – Sebastian Sebulonsen (Simen Kvia-Egeskog fra 90'), Gianni Stensness, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl (Shayne Pattynama fra 90') – Harald Nilsen Tangen, Joe Bell, Kristoffer Løkberg (Mai Traore fra 80') – Kevin Kabran, Veton Berisha (K), Yann-Erik de Lanlay (Sondre Bjørshol fra 86')

Benk: Patrik Gunnarsson, Shayne Pattynama, Simen Kvia-Egeskog, Heine Åsen Larsen, David Brekalo, Sondre Bjørshol, Mai Traore

Mål av: 0-1 Veton Berisha (10’), 1-1 Fitim Azemi (15’), 1-2 Viljar Vevatne (67’), 1-3 Veton Berisha (72’)

Stabæk: Marcus Sandberg – Kasper Søndergaard pedersen, Simen Wangberg, Sturla Ottesen, Nicolas Pignatel Jenssen (Ivan Mesik fra 73') – Markus Solbakken (Herman Geelmuyden fra 73'), Martin Høyland, Sammy Skytte (Fredrik Haugen fra 62') – Pål Alexander Kirkevold (Mathis Bolly fra 62'), Kornelius Normann Hansen, Fitim Azemi (Yaw Awankwah fra 90')

Benk: Marius Ulla, Yaw Awankwah, Ivan Mesik, Mathis Bolly, Fredrik Haugen, Jeppe Moe, Tortel Lumanza, Kaloyan Kostadinov, Herman Geelmuyden

Gule kort: Sammy Skytte, Markus Solbakken, Sondre Bjørshol
Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger IL